Rosiile spalate,le pun intr-un vas cu apa si putina sare sa clocoteasca 3-4min;dupa ce s-au racit,le curat de coaja,le asez in borcane mici si curate,torn sucul de rosii galbene,trantesc putin borcanele de masa(pe o carpa)sa se elimine golurile de aer,infiletez,borcanele cu capace apoi le sterilizez 5min din momentul in care incepe sa fiarba apa si le scot a doua zi cand le depozitez in camara.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii