autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

ROSII NINSE

Autor: DRAGOS ILIE VONICA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 iulie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: DRAGOS ILIE VONICA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 iulie 2007

Ingrediente
5 ROSII DE MARIME MIJLOCIE, 250Gr BRANZA RASA (TIP MOZARELLA), O CUTIE DE SMANTANA, SARE, PIPER, CIMBRU FIN MACINAT.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

9 voturi

Mod de preparare

SE COJESC ROSIILE, SE TAIE IN DOUA JUMATATI, SE GOLESC DE MIEZ.SE SAREAZA, PIPEREAZA, SE UMPLU CU BRANZA RASA AMESTECATA CU CIMBRU. SE DAU LA CUPTOR 15MIN. CAND SE SCOT SE PUNE PE FIECARE O LINGURITA DE SMANTANA SE DECOREAZA CU PATRUNJEL SI SE SERVESC CALDE
Daca ti-a placut reteta noastra "ROSII NINSE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Orez basmatic

Orez basmatic

Se pune intr-un vas cu apa rece orezul la inmuiat pentru 20 minute, apoi se scurge de apa si se pune

7 voturi    4 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Curcan la cuptor

Curcan la cuptor

Se dezoseaza pulpele, separat intr-un castron se pun 100 ml vin cu condimentele si cubul Knorr pana

22 voturi    7 comentarii
2h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 19 august 2010

    O bunatate !

  • Fara foto

    Cuciurean (Chef de cuisine) , 19 iunie 2009

    Daca sa pui si cata usturoi la razatoara cel mai mica, sa fie super gust.

  • Fara foto

    Ion Padure (Chef de cuisine) , 13 iunie 2008

    Voi incerca aceasta reteta. Imi plac rosiile taiate felii si presurate cu branza.

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

9 voturi

Ingrediente

  • 5 ROSII DE MARIME MIJLOCIE
  • 250Gr BRANZA RASA (TIP MOZARELLA)
  • O CUTIE DE SMANTANA
  • SARE
  • PIPER
  • CIMBRU FIN MACINAT.

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciorba de pui cu prune uscate Ciorba de pui cu prune uscate

Spalam bine carnea de pui si o taiem bucati (eu am folosit o “spinare” de pui de la tara). Punem carnea la fiert si spumam

0 voturi    0 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Coltunasi de casa umpluti cu carne si spanac, la cuptor, in sos alb Coltunasi de casa umpluti cu carne si spanac, la cuptor, in sos alb

In castronelul cu faina se face o gropita in care punem galbenusul, iaurtul, uleiul de masline,sare si amestecul de condimente,amestecam

2 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Prosciuto pe varza dulce la cuptor