autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

ROSII NINSE

Autor: DRAGOS ILIE VONICA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 iulie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: DRAGOS ILIE VONICA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 iulie 2007

Ingrediente
5 ROSII DE MARIME MIJLOCIE, 250Gr BRANZA RASA (TIP MOZARELLA), O CUTIE DE SMANTANA, SARE, PIPER, CIMBRU FIN MACINAT.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

9 voturi

Mod de preparare

SE COJESC ROSIILE, SE TAIE IN DOUA JUMATATI, SE GOLESC DE MIEZ.SE SAREAZA, PIPEREAZA, SE UMPLU CU BRANZA RASA AMESTECATA CU CIMBRU. SE DAU LA CUPTOR 15MIN. CAND SE SCOT SE PUNE PE FIECARE O LINGURITA DE SMANTANA SE DECOREAZA CU PATRUNJEL SI SE SERVESC CALDE
Daca ti-a placut reteta noastra "ROSII NINSE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de legume cu orez

Ciorba de legume cu orez

Se decongeleaza legumele, se pun intr-o strecuratoare si se clatesc sub un jet de apa. Spalam ceapa,

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Sarmale de post cu legume în frunze de hrean

Sarmale de post cu legume în frunze de hrean

Ceapă bine mărunţită se căleşte în tigaie împreună cu uleiul. Adăugăm apoi legumele

42 voturi    33 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 19 august 2010

    O bunatate !

  • Fara foto

    Cuciurean (Chef de cuisine) , 19 iunie 2009

    Daca sa pui si cata usturoi la razatoara cel mai mica, sa fie super gust.

  • Fara foto

    Ion Padure (Chef de cuisine) , 13 iunie 2008

    Voi incerca aceasta reteta. Imi plac rosiile taiate felii si presurate cu branza.

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

9 voturi

Ingrediente

  • 5 ROSII DE MARIME MIJLOCIE
  • 250Gr BRANZA RASA (TIP MOZARELLA)
  • O CUTIE DE SMANTANA
  • SARE
  • PIPER
  • CIMBRU FIN MACINAT.

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Crochete coapte de bostan Crochete coapte de bostan

Bostanul eu il curat de coaja, il tai in bucati potrivite si ii il fierb in supa pana se inmoaie. Ceapa o prajesc in ulei pana devine

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive
Pui chinezesc cu paste si castane Pui chinezesc cu paste si castane

Taiem pieptul de pui spalat bine in fasii lunguiete. Punem bucatile rezultate intr-un castron impreuna cu sosul de soia, coniacul,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Mancare de ciuperci