autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

ROSII NINSE

Autor: DRAGOS ILIE VONICA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 iulie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: DRAGOS ILIE VONICA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 iulie 2007

Ingrediente
5 ROSII DE MARIME MIJLOCIE, 250Gr BRANZA RASA (TIP MOZARELLA), O CUTIE DE SMANTANA, SARE, PIPER, CIMBRU FIN MACINAT.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

9 voturi

Mod de preparare

SE COJESC ROSIILE, SE TAIE IN DOUA JUMATATI, SE GOLESC DE MIEZ.SE SAREAZA, PIPEREAZA, SE UMPLU CU BRANZA RASA AMESTECATA CU CIMBRU. SE DAU LA CUPTOR 15MIN. CAND SE SCOT SE PUNE PE FIECARE O LINGURITA DE SMANTANA SE DECOREAZA CU PATRUNJEL SI SE SERVESC CALDE
Daca ti-a placut reteta noastra "ROSII NINSE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Fasole batuta

Fasole batuta

Spalam fasolea si o punem intr-o oala incapatoare, plina cu apa rece. O fierbem cca 15 minute, apoi

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Sufleu de conopida cu piept de pui

Sufleu de conopida cu piept de pui

Conopida se desface in buchetele si se pune la fiert in apa cu sare. Se fierbe 10-15 minute Untul,

12 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 19 august 2010

    O bunatate !

  • Fara foto

    Cuciurean (Chef de cuisine) , 19 iunie 2009

    Daca sa pui si cata usturoi la razatoara cel mai mica, sa fie super gust.

  • Fara foto

    Ion Padure (Chef de cuisine) , 13 iunie 2008

    Voi incerca aceasta reteta. Imi plac rosiile taiate felii si presurate cu branza.

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

9 voturi

Ingrediente

  • 5 ROSII DE MARIME MIJLOCIE
  • 250Gr BRANZA RASA (TIP MOZARELLA)
  • O CUTIE DE SMANTANA
  • SARE
  • PIPER
  • CIMBRU FIN MACINAT.

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Varza dulce la cuptor