autor:

Fara foto

» » Aperitive

Rosii umplute cu branza

Autor: Silvia Filip (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Silvia Filip (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 iunie 2008

Ingrediente
-10 rosii, -1/2 branza telemea sau 300 g cascaval, -50 g unt, -marar verde tocat, -patrunjel verde, -2 linguri smantana

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

2 voturi

Mod de preparare

Rosiile proaspete,tari,spalate si scobite se asaza pe un fund sa se scurga.Branza telemea se freaca cu dosul lingurii pana devine ca o pasta si se amesteca cu verdeata tocata,apoi se umplu rosiile.Daca se foloseste cascaval,atunci acesta se rade pe razatoarea mica,se amesteca cu smantana si apoi se umplu rosiile.Se presara putin patrunjel verde tocat marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Lalele din rosii umplute cu branza

Lalele din rosii umplute cu branza

Rosiile se spala, li se cresteaza varful in 4, cu ajutorul unui cutit, se decupeaza cotorul si se

3 voturi    0 comentarii
15 min
Salate de legume
Rosii umplute cu branza

Rosii umplute cu branza

Rosiile se taie de-a lungul in jumatate, cu lingurita se inlatura semintele, se sareaza, Telemeaua

2 voturi    4 comentarii
15 min
Aperitive
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei

Panini Maker Large

- 49 %
389.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 13 mai 2010

    Foarte gustoase!

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

2 voturi

Ingrediente

  • -10 rosii
  • -1/2 branza telemea sau 300 g cascaval
  • -50 g unt
  • -marar verde tocat
  • -patrunjel verde
  • -2 linguri smantana

Raporteaza reteta

Retete
de Silvia Filip
Paine de casa

Paine de casa

Se pune faina intr-un castron si se amesteca cu drojdia, muiata in 50 ml lapte caldut si amestecata

11 voturi    5 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
mirey

mirey (Chef de cuisine)

Foarte gustoase!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Tarta cu legume si branza de capra Tarta cu legume si branza de capra

Intai pregatim legumele. Taiem vanata felii rotunde, le ungem cu ulei de masline si le frigem in cuptor pana se rumenesc putin, 15-20

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Mamaliga cu branza (in straturi) Mamaliga cu branza (in straturi)

Acest preparat se serveste foarte des in zona Ardealului, mai ales la tara. In timpul vacantelor petrecute la tara, nu exista saptamana

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Trifoi delicios