Dupa ce speli rosiile,le tai un capacel,scoti miezul cu o lingurita sau daca ai,cu un dispozitiv special.Faci o pasta din branza de burduf,marar tocat marunt si ulei.Sunculita o tai foarte fin in cubulete si o adaugi la crema de mai sus.Sare nu cred ca mai vrei sa adaugi pt. ca branza de burduf este suficient de sarata.Umpli rosiile cu aceasta pasta,iar deasupra le pui capacelul pe care l-ai taiat.Simplu si usor!Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii