Dupa ce speli rosiile,le tai un capacel,scoti miezul cu o lingurita sau daca ai,cu un dispozitiv special.Faci o pasta din branza de burduf,marar tocat marunt si ulei.Sunculita o tai foarte fin in cubulete si o adaugi la crema de mai sus.Sare nu cred ca mai vrei sa adaugi pt. ca branza de burduf este suficient de sarata.Umpli rosiile cu aceasta pasta,iar deasupra le pui capacelul pe care l-ai taiat.Simplu si usor!Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii