Rosii umplute cu branza de burduf si sunca afumata

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 rosii maricele
  • 300g branza de burduf
  • 200g sunculita afumata
  • marar,ulei

Mod de preparare

Dupa ce speli rosiile,le tai un capacel,scoti miezul cu o lingurita sau daca ai,cu un dispozitiv special.Faci o pasta din branza de burduf,marar tocat marunt si ulei.Sunculita o tai foarte fin in cubulete si o adaugi la crema de mai sus.Sare nu cred ca mai vrei sa adaugi pt. ca branza de burduf este suficient de sarata.Umpli rosiile cu aceasta pasta,iar deasupra le pui capacelul pe care l-ai taiat.Simplu si usor!Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise