autor:

Fara foto

» » Aperitive

Rosii umplute cu branza de burduf si sunca afumata

Autor: Liza (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Liza (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 aprilie 2009

Ingrediente
10 rosii maricele, 300g branza de burduf, 200g sunculita afumata, marar,ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Dupa ce speli rosiile,le tai un capacel,scoti miezul cu o lingurita sau daca ai,cu un dispozitiv special.Faci o pasta din branza de burduf,marar tocat marunt si ulei.Sunculita o tai foarte fin in cubulete si o adaugi la crema de mai sus.Sare nu cred ca mai vrei sa adaugi pt. ca branza de burduf este suficient de sarata.Umpli rosiile cu aceasta pasta,iar deasupra le pui capacelul pe care l-ai taiat.Simplu si usor!Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu branza de burduf si sunca afumata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Rulada cu spanac si branza de vaci

Rulada cu spanac si branza de vaci

Se pune spanacul la desghetat, se lasa la scurs si apoi se pune intr-un vas si se amesteca cu putin

7 voturi    7 comentarii
1h
Aperitive
Kusheri-Orez cu linte si macaroane –specific egiptean

Kusheri-Orez cu linte si macaroane –specific egiptean

Ceapa se taie pestisori si se caleste intr-o tigaie antiaderenta pana devin aurie. Se fierbe lintea

19 voturi    15 comentarii
45 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 10 rosii maricele
  • 300g branza de burduf
  • 200g sunculita afumata
  • marar,ulei

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Rulada de legume