autor:

Fara foto

» » Aperitive

Rosii umplute cu branza de burduf si sunca afumata

Autor: Liza (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Liza (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 aprilie 2009

Ingrediente
10 rosii maricele, 300g branza de burduf, 200g sunculita afumata, marar,ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Dupa ce speli rosiile,le tai un capacel,scoti miezul cu o lingurita sau daca ai,cu un dispozitiv special.Faci o pasta din branza de burduf,marar tocat marunt si ulei.Sunculita o tai foarte fin in cubulete si o adaugi la crema de mai sus.Sare nu cred ca mai vrei sa adaugi pt. ca branza de burduf este suficient de sarata.Umpli rosiile cu aceasta pasta,iar deasupra le pui capacelul pe care l-ai taiat.Simplu si usor!Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu branza de burduf si sunca afumata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Vinete prajite

Vinete prajite

Vinetele le taiem in rondele de cca 1/2 centimetru le spalam si le punem intr-un castron cu apa si

9 voturi    4 comentarii
1h 25 min
Aperitive
Cosulete, sarate, cu costita si legume

Cosulete, sarate, cu costita si legume

Ouale se bat cu putina sare. Peste ouale batute se pun lingurile de formaggio/branza si smantana

4 voturi    10 comentarii
30 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 10 rosii maricele
  • 300g branza de burduf
  • 200g sunculita afumata
  • marar,ulei

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Varzari