autor:

nicoleta lacatus

» » Mancaruri cu carne

rosii umplute cu carne

Autor: nicoleta lacatus (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nicoleta lacatus (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 iunie 2008

Ingrediente
500 g carne de porc, 1 kg rosii potrivit de mari, 200g orez, ulei ,sare, condimente dupa gust, marar verde, ceapa verde, 100g suc de rosii, cascaval si branza, 1 ou

Dificultate: Redusa Timp: 1h

8 voturi

Mod de preparare

Se scoate miezul de la rosii si se pun la scurs. Din miezul rosiilor se face un sos.
Se pregateste umplutura: carnea, orezul, sarea, ceapa, oul, marar si condimente. Cu aceasta umplutura se umplu rosiile.
Se aseaza intr-o tava cu gura in jos si se baga la cuptor, turnand peste ele 2 pahare cu apa. Se fierb la foc mic 30 minute, apoi se adauga sosul, sucul de rosii, cascaval ras si se mai fierb 10 minute.
Se scot din cuptor si se servesc cu branza rasa si marar verde tocat.
Daca ti-a placut reteta noastra "rosii umplute cu carne" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Rosii umplute cu carne tocata si orez

Rosii umplute cu carne tocata si orez

Curatam ceapa si o tocam cubulete, iar apoi o calim in cele trei linguri de ulei. Intre timp se

0 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne
ardei,dovlecei si rosii umplute cu carne pui

ardei,dovlecei si rosii umplute cu carne pui

Se amesteca carnea cu orezul,ceapa tocata,uliul si apa intr-un castronel.Se curata si se spala ardeii,rosiile

3 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 18 septembrie 2010

    Sunt o bunatate, mie imi plac cu smantana sau iaurt si mult marar !

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 10 octombrie 2009

    UN DELICIU USOR DE FACUT. MULTUMIM PENTR IDEE.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 10 octombrie 2009

    Apetisant...

Dificultate

Redusa

Timp

1h

8 voturi

Ingrediente

  • 500 g carne de porc
  • 1 kg rosii potrivit de mari
  • 200g orez
  • ulei ,sare
  • condimente dupa gust
  • marar verde
  • ceapa verde
  • 100g suc de rosii
  • cascaval si branza
  • 1 ou

Raporteaza reteta

Retete
de nicoleta lacatus
gogosele frantuzesti cu miere si scortisoara-reteta rapida

gogosele frantuzesti cu miere si scortisoara-reteta rapida

se pun impreuna la fiert:apa uleiul sarea.cand au dat in clocot se toarna faina si se amesteca repede

22 voturi    10 comentarii
25 min
Dulciuri diverse
ciorba de salata verde

ciorba de salata verde

salata se spala in mai multe ape si se toaca marunt.se calaste impreuna cu ceapa si cu morcovii.se

1 vot    1 comentariu
25 min
Borsuri si Ciorbe
Tocanita cu carne de vita

Tocanita cu carne de vita

Carnea se taie bucati si se opareste. Intre timp se taie ceapa, se rade morcovul se calesc si

10 voturi    5 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

Sunt o bunatate, mie imi plac cu smantana sau iaurt si mult marar !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Cartofi prajiti cu snitel de pui