Se scoate miezul de la rosii si se pun la scurs. Din miezul rosiilor se face un sos.
Se pregateste umplutura: carnea, orezul, sarea, ceapa, oul, marar si condimente. Cu aceasta umplutura se umplu rosiile.
Se aseaza intr-o tava cu gura in jos si se baga la cuptor, turnand peste ele 2 pahare cu apa. Se fierb la foc mic 30 minute, apoi se adauga sosul, sucul de rosii, cascaval ras si se mai fierb 10 minute.
Se scot din cuptor si se servesc cu branza rasa si marar verde tocat.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii