Rosii umplute, ciuperci de padure pane si aripioare grill

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Rosii umplute, ciuperci de padure pane si aripioare grill

Ingrediente

  • 6 rosii de gradina
  • 6 oua
  • ulei
  • 100 gr de cascaval
  • 70 branza de oaie
  • 400 gr de ciuperci de padure albi(bureti iuti)
  • 150 ml lapte
  • 100 gr de faina alba
  • 6-7 aripioare de pui
  • sare, piper,condimente pt gril,praf de usturoi

Mod de preparare

Rosiile:

Tai un capacel rosiilor,le scoti miezul cu o lingurita,le presaram cu putina sare si le lasam la scurs.Batem 4 oua cu sare,piper,50 gr branza de oaie adaugam miezul rosiilor taiat marunt si prajim omleta in ulei incins.Cand este gata o taiem bucati si umplem rosiile.Le asezam intr-o tava iena unsa cu putin ulei,presaram peste fiecare rosie cascaval si restul de branza de oaie.Dam la cuptor cam 10-15 min.

Ciupercile:

Ca sa le treaca iuteala lasam buretii in apa 2 ore si pe urma in lapte 30 min.Dam bureti prin faina pe urma prin oul(2 oua) batut si prajim in ulei incins.

Aripioarele:

Condimentam aripioarele cu condiment pt grill le stropim cu putin vin si le lasam asa cam o ora.Le punem pe grill la caldura indirecta pana capata o culoare aurie,presaram peste ele praf de usturoi si le mai lasam cam 20 min.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse
Sirop de capsuni

Sirop de capsuni

Sirop de capsuni
Cum se congeleaza spanacul

Cum se congeleaza spanacul

Cum se congeleaza spanacul, metoda simpla si usoara.

Cum se congeleaza spanacul