autor:

licu pop

» » Aperitive

Rosii umplute, ciuperci de padure pane si aripioare grill

Autor: licu pop (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 iulie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: licu pop (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 iulie 2010

Ingrediente
6 rosii de gradina, 6 oua, ulei, 100 gr de cascaval, 70 branza de oaie, 400 gr de ciuperci de padure albi(bureti iuti), 150 ml lapte, 100 gr de faina alba, 6-7 aripioare de pui, sare, piper, pt gril,praf de usturoi

Dificultate: Redusa Timp: 1h

11 voturi

Mod de preparare

Rosiile:
Tai un capacel rosiilor,le scoti miezul cu o lingurita,le presaram cu putina sare si le lasam la scurs.Batem 4 oua cu sare,piper,50 gr branza de oaie adaugam miezul rosiilor taiat marunt si prajim omleta in ulei incins.Cand este gata o taiem bucati si umplem rosiile.Le asezam intr-o tava iena unsa cu putin ulei,presaram peste fiecare rosie cascaval si restul de branza de oaie.Dam la cuptor cam 10-15 min.
Ciupercile:
Ca sa le treaca iuteala lasam buretii in apa 2 ore si pe urma in lapte 30 min.Dam bureti prin faina pe urma prin oul(2 oua) batut si prajim in ulei incins.
Aripioarele:
Condimentam aripioarele cu condiment pt grill le stropim cu putin vin si le lasam asa cam o ora.Le punem pe grill la caldura indirecta pana capata o culoare aurie,presaram peste ele praf de usturoi si le mai lasam cam 20 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute, ciuperci de padure pane si aripioare grill" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Pogaci cu jumari

Pogaci cu jumari

Drojdia o dizolvam in zerul caldut impreuna cu lingura de zahar si o lingura de faina si lasam sa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aperitive
Biscuiti cu chimen si parmezan

Biscuiti cu chimen si parmezan

Untul (de la temperatura camerei) il mixam cu oul. Adaugam sarea, boiaua dulce si chimenul. Parmezanul

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 11 comentarii
  • Fara foto

  • husni

    husni (Chef de cuisine) , 05 iulie 2010

    3 retete in una.Minunat! Decor super!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 04 iulie 2010

    Super !

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 02 iulie 2010

    Un platou minunat. Felicitari!

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 02 iulie 2010

      O nebunie platoul asta,felicitari.

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 02 iulie 2010

      Un platou minunat,numai arome gustoase.

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 02 iulie 2010

      Un ospãt pe cinste!!!

    • liliana hristova

      liliana hristova (Chef de cuisine) , 01 iulie 2010

      Uff,ma faci sa inghit in sec.....vreau si eu,trebuie sa fie ffffffffffff bun.Felicitari,ai votul meu

    • Fara foto

      Silvia , 01 iulie 2010

      Ce platou apetisant ai facut tu aici.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 01 iulie 2010

      Ce de bunatati ai pregatit!!!

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 01 iulie 2010

      Waw ! ai pregatit un adevarat festin...ce de bunatati yami,yami.*****

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 01 iulie 2010

      Foarte gustos!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

11 voturi

Ingrediente

  • 6 rosii de gradina
  • 6 oua
  • ulei
  • 100 gr de cascaval
  • 70 branza de oaie
  • 400 gr de ciuperci de padure albi(bureti iuti)
  • 150 ml lapte
  • 100 gr de faina alba
  • 6-7 aripioare de pui
  • sare
  • piper, pt gril,praf de usturoi

Raporteaza reteta

Retete
de licu pop
varza la cuptor cu carnat de casa

varza la cuptor cu carnat de casa

carnatul si costita se prajesc in ulei pana capata o crusta lucioasa pe urma se toarna berea pana

8 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Salata de boeuf...de post

Salata de boeuf...de post

Toate legumele se fierb in apa si se taie cuburi ca la orice salata.Se pune sare piper,knor de legume

16 voturi    7 comentarii
1h
Retete de post
Tort de mere  cu visine si jeleu

Tort de mere cu visine si jeleu

12 linguri de zahar se caramelizeaza apoi se intinde pe maginile tavi.Merele se curata de coaja se

3 voturi    4 comentarii
2h
Torturi

husni (Chef de cuisine)

3 retete in una.Minunat! Decor super!

Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Aperitiv cu spuma de branza