Rosiile:
Tai un capacel rosiilor,le scoti miezul cu o lingurita,le presaram cu putina sare si le lasam la scurs.Batem 4 oua cu sare,piper,50 gr branza de oaie adaugam miezul rosiilor taiat marunt si prajim omleta in ulei incins.Cand este gata o taiem bucati si umplem rosiile.Le asezam intr-o tava iena unsa cu putin ulei,presaram peste fiecare rosie cascaval si restul de branza de oaie.Dam la cuptor cam 10-15 min.
Ciupercile:
Ca sa le treaca iuteala lasam buretii in apa 2 ore si pe urma in lapte 30 min.Dam bureti prin faina pe urma prin oul(2 oua) batut si prajim in ulei incins.
Aripioarele:
Condimentam aripioarele cu condiment pt grill le stropim cu putin vin si le lasam asa cam o ora.Le punem pe grill la caldura indirecta pana capata o culoare aurie,presaram peste ele praf de usturoi si le mai lasam cam 20 min.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii