Speli rosile, le scobesti si le lasi la scurs. Separat pui orezul la fiert cu putin delikat. Calesti ceapa si morcovul dupa ce le-ai dat pe razatoare. Cand orezul s-a fiert il amesteci cu ceapa si morcovul. Umpli rosiile cu compozitia facuta, le pui intr-o tava in care ai pus ulei,apa, miezul de la rosii si daca este nevoie bulion. Printre rosii mai poti adauga si bucati de cartofi le dai la cuptor pana cand vezi ca orezul s-a rumenit si rosiile s-au inmuiat. Le poti orna cu frunze de patrunjel.
Pofta buna si spor la treaba.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii