Ingrediente
Pentru 4 portii iti trebuie: 8 rosii medii (cam 1 kg), 1 conopida mijlocie (aprox. 800 g), 1 ceapa mica, 1 catel de usturoi, 1 ou fiert, 100 g branza feta (sau telemea), 50 ml smantana (sau 100 g iaurt), 1 lingurita mustar, putina nucsoara, sare, piper, ulei de floarea soarelui
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
1 vot
Mod de preparare
Sfat: in functie de preferinte, putem adauga in crema de conopida si bucati de afaumatura (carnaciori, sunculita, pastrama etc.) sau carne fiarta (piept de pui, muschiulet de vita etc.). Totodata, putem innobila cu bucati de nuca sau arahide prajite, cu seminte de pin sau susan.
Recomandare: pentru a spori cromatica platoului de servire, puteti sa umpleti si alte legume (castraveciori, ardei, gogosari) cu acestec amestec revigorant si apetisant.
Sugestie: puteti inlocui total sau partial cantitatea de conopida cu broccoli.