autor:

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

rosii umplute cu pasta de gris

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 iunie 2008

Ingrediente
8 rosii, 250 g gris, 500 ml supa (concentrat de legume), 1 ceapa, 1 catel de usturoi, 2 linguri ulei, sare, piper, 100 g masline, 1 legatura patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se prepara supa din 500 ml apa si 2 cuburi de condiment. Peste gris se torna supa fierbinte si se lasa sa se umfle timp de 10-15 minute. Intre timp se curata ceapa si usturoiul, le toci, apoi se calesc in ulei incins. Se adauga grisul, se potriveste de sare si piper dupa gust si se amesteca bine. Se scot samburii de la masline, le toci si se adauga in compozitia de gris.

Se spala apoi rosiile, le tai la fiecare cate un capacel si le scoti miezul. Le presari cu sare in interior si le lasi sa se scurga, iar miezul ramas il treci printr-o sita si-l lasi deoparte. Se umple fiecare rosie cu pasta de gris si se aseaza in cratita sau vas termorezistent in care s-a pus putin ulei. Torni peste ele miezul pasat si se da la cuptor pentru 20 minute. Cand sunt gata, se presara verdeata tocata marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "rosii umplute cu pasta de gris" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofiori mici in sos de branza

Cartofiori mici in sos de branza

Cartofii se fierb in apa cu sare cateva minute - cei congelati trebuie numai clatiti in apa fierbinte. Se

8 voturi    1 comentariu
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarta cu legumele toamnei

Tarta cu legumele toamnei

Pregatim o tava cu dimensiunea de 30/40 cm. sau doua mai mici de 15/20 cm. Pentru inceput pregatim

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 17 august 2010

    Interesanta reteta !

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 8 rosii
  • 250 g gris
  • 500 ml supa (concentrat de legume)
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 100 g masline
  • 1 legatura patrunjel

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Interesanta reteta !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pilaf de orez cu ciuperci Pilaf de orez cu ciuperci

Ceapa o tai marunt si o pui la calit in ulei. Dupa ce s-a calit ceapa, se adauga morcovul dat pe razatoarea marunt, ardeiul rosu taiat

24 voturi    4 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ghiveci cu legume si orez Ghiveci cu legume si orez

Taiem dovlecelul cartoful si vanata cubulete, ardeii patratele, ciupercile felii, morcovii rondele iar ceapa julienne. Intr-o oala mare

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Musaca greceasca cu vinete si cartofi