autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

rosii umplute cu pasta de gris

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 iunie 2008

Ingrediente
8 rosii, 250 g gris, 500 ml supa (concentrat de legume), 1 ceapa, 1 catel de usturoi, 2 linguri ulei, sare, piper, 100 g masline, 1 legatura patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se prepara supa din 500 ml apa si 2 cuburi de condiment. Peste gris se torna supa fierbinte si se lasa sa se umfle timp de 10-15 minute. Intre timp se curata ceapa si usturoiul, le toci, apoi se calesc in ulei incins. Se adauga grisul, se potriveste de sare si piper dupa gust si se amesteca bine. Se scot samburii de la masline, le toci si se adauga in compozitia de gris.

Se spala apoi rosiile, le tai la fiecare cate un capacel si le scoti miezul. Le presari cu sare in interior si le lasi sa se scurga, iar miezul ramas il treci printr-o sita si-l lasi deoparte. Se umple fiecare rosie cu pasta de gris si se aseaza in cratita sau vas termorezistent in care s-a pus putin ulei. Torni peste ele miezul pasat si se da la cuptor pentru 20 minute. Cand sunt gata, se presara verdeata tocata marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "rosii umplute cu pasta de gris" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Crema de dovleac

Crema de dovleac

Punem intr-o olicica(cu presiune) toate legumele curatate spalate si taiate in bucatele mici(morcovii

12 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Dovlecei umpluti cu orez si legume

Dovlecei umpluti cu orez si legume

Prepararea umpluturii............ceapa se curata ,se spala si se taie marunt..........ardeiul gras

4 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 17 august 2010

    Interesanta reteta !

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 8 rosii
  • 250 g gris
  • 500 ml supa (concentrat de legume)
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 100 g masline
  • 1 legatura patrunjel

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Interesanta reteta !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Vinete cu sos de rosii