autor:

Fara foto

» » Aperitive

ROSII UMPLUTE CU 'PESMET DE ORZ SI ULEI DE MASLINE

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 aprilie 2009

Ingrediente
6 portii, 10 linguri ulei de masline extra virgin, 4 rosii mici, ½ lingurita pasta de rosii, 2 cesti pesmet de orz (pâine de orz uscata si macinata), 1 ceasca patrunjel tocat marunt, 2 catei usturoi, tocati marunt, 2 oua batute, 1 lingurita oregano, 2 linguri brânza tare ("kefalotyri'1, sare, 1 lingurita piper negru

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

0 voturi

Mod de preparare

1. Se spala rosiile, se sterg si se taie în doua, apoi se scobesc cu o lingura. Se sareaza si se întorc cu fata În jos sa se scurga zeama. Se lasa asa 20 de minute.
2, Se, amesteca pesmetul cu pasta de rosii, cu pulpa de rosii scobita, oregano, brânza, ouale si piperul. Se umplu rosiile cu acest amestec si se pun într-un vas de sticla rezistenta la foc, uns cu putin ulei. Peste fiecare rosie se toarna o lingura de ulei de masline. Se baga in cuptor si se lasa 20 de minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "ROSII UMPLUTE CU 'PESMET DE ORZ SI ULEI DE MASLINE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Briose cu branza, morcov si dovlecel

Briose cu branza, morcov si dovlecel

Batem bine ouale si apoi adaugam treptat uleiul.Incorporam faina si praful de copt amestecand

6 voturi    1 comentariu
50 min
Aperitive
Fasole verde lata sau fideluta

Fasole verde lata sau fideluta

Se spala fasolea se pune peste apa clocotita si se lasa la fiert cca 30 min. Dupa care se pune fasolea

0 voturi    11 comentarii
55 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

0 voturi

Ingrediente

  • 6 portii
  • 10 linguri ulei de masline extra virgin
  • 4 rosii mici
  • ½ lingurita pasta de rosii
  • 2 cesti pesmet de orz (pâine de orz uscata si macinata)
  • 1 ceasca patrunjel tocat marunt
  • 2 catei usturoi
  • tocati marunt
  • 2 oua batute
  • 1 lingurita oregano
  • 2 linguri brânza tare ("kefalotyri'1
  • sare
  • 1 lingurita piper negru

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
zucchini slice-felia cu dovlecei