1. Se spala rosiile, se sterg si se taie în doua, apoi se scobesc cu o lingura. Se sareaza si se întorc cu fata În jos sa se scurga zeama. Se lasa asa 20 de minute.
2, Se, amesteca pesmetul cu pasta de rosii, cu pulpa de rosii scobita, oregano, brânza, ouale si piperul. Se umplu rosiile cu acest amestec si se pun într-un vas de sticla rezistenta la foc, uns cu putin ulei. Peste fiecare rosie se toarna o lingura de ulei de masline. Se baga in cuptor si se lasa 20 de minute.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii