ROSII UMPLUTE CU 'PESMET DE ORZ SI ULEI DE MASLINE

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 portii
  • 10 linguri ulei de masline extra virgin
  • 4 rosii mici
  • ½ lingurita pasta de rosii
  • 2 cesti pesmet de orz (pâine de orz uscata si macinata)
  • 1 ceasca patrunjel tocat marunt
  • 2 catei usturoi, tocati marunt
  • 2 oua batute
  • 1 lingurita oregano
  • 2 linguri brânza tare (\"kefalotyri\'1
  • sare
  • 1 lingurita piper negru

Mod de preparare

1. Se spala rosiile, se sterg si se taie în doua, apoi se scobesc cu o lingura. Se sareaza si se întorc cu fata În jos sa se scurga zeama. Se lasa asa 20 de minute.

2, Se, amesteca pesmetul cu pasta de rosii, cu pulpa de rosii scobita, oregano, brânza, ouale si piperul. Se umplu rosiile cu acest amestec si se pun într-un vas de sticla rezistenta la foc, uns cu putin ulei. Peste fiecare rosie se toarna o lingura de ulei de masline. Se baga in cuptor si se lasa 20 de minute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise