Se spala rosiile, se taie capacelul, se curata de seminte si de miez si se umplu cu salata de boeuf. Se servesc ca aperitiv sau ca primul fel, pe o farfurie ornata cu ardei verde taiat firisoare subtiri sau cu firisoare de salata sau cu salata in forma de cuib si rosia in mijloc.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii