autor:

Otilia-Iulia Uilacan

» » Aperitive

Rosii umplute cu salata de boeuf

Autor: Otilia-Iulia Uilacan (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Otilia-Iulia Uilacan (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 martie 2009

Ingrediente
12 rosii, 2 ardei grasi, salata verde, salata de boeuf.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se spala rosiile, se taie capacelul, se curata de seminte si de miez si se umplu cu salata de boeuf. Se servesc ca aperitiv sau ca primul fel, pe o farfurie ornata cu ardei verde taiat firisoare subtiri sau cu firisoare de salata sau cu salata in forma de cuib si rosia in mijloc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu salata de boeuf" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Drob de ciuperci,vinete si dovlecei

Drob de ciuperci,vinete si dovlecei

Mai intai curatam vinata,o taiem cubulete si o lasam la scurs cu putina sare.Intre timp ceapa se

6 voturi    3 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Rosii umplute la cuptor

Rosii umplute la cuptor

Se spala 2 rosii mai rotunjoare, in care se taie un capacel si se scoate cu lingura miezul carnos,

3 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 12 rosii
  • 2 ardei grasi
  • salata verde
  • salata de boeuf.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
CIUPERCUTE CU VERDEATA SI CASCAVAL