Se aleg 4-5 rosii mai mari, li se taie capacul si se scobesc in interior. Soia se pune in 800 ml de apa clocotita cu delikat, se lasa jumatate de ora. Se scurge apoi bine si se amesteca cu 2 cepe tocate marunt, 2-3 linguri de orez nefiert, marar si patrunjel si se umplu rosiile cu acesta compozitie. Se asaza in cratita si se pune apa (aproape cit sa le acopere) si putin ulei, lasindu-se sa fiarba, pina se fierbe rosia.
Se servesc fierbinti si cu smintina

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii