autor:

burdulea maria elena

» » Aperitive

Rosii umplute cu vinete albe cu maioneza

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 23 septembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 23 septembrie 2010

Ingrediente
Rosii, cateva linguri de vinete coapte cu maioneza, patrunjel verde.

Dificultate: Medie Timp: 10 min

9 voturi

Mod de preparare

Pt a umple rosiile am folosit vinete cu coaja alba coapte, preparate cu maioneza.
Rosiile spalate se taie in jumatati, se scoate miezul cu o lingurita, apoi cu un cornet umplem jumatatile de rosii cu vinete. Puteti folosi la fel de bine o punga de plasic, in care puneti vinetele, taiati punga la varf si prin presare umpleti jumatatile de rosii. Eu am avut de aceasta data rosii din gradina, crescute de noi, cu o forma interesanta de para.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu vinete albe cu maioneza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Cosulete, sarate, cu costita si legume

Cosulete, sarate, cu costita si legume

Ouale se bat cu putina sare. Peste ouale batute se pun lingurile de formaggio/branza si smantana

4 voturi    10 comentarii
30 min
Aperitive
Briose cu ton si varza de bruxelles

Briose cu ton si varza de bruxelles

Punem la fiert in apa cu sare si putin ulei varza de bruxelles.Fierbem circa 7-8 min dupa care scoatem

2 voturi    2 comentarii
40 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Nicolina Hobjila , 06 august 2013

    multumesc draga si tie iti doresc pofta buna daca ati plac !

  • Fara foto

    Emilia Voin , 05 august 2013

    multumesc draga si tie iti doresc pofta buna daca ati plac !

  • Fara foto

    Nicolina Hobjila , 05 august 2013

    Toate bune si la locul lor adica in stomac!

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 24 septembrie 2010

      Super!*****

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 24 septembrie 2010

      Sa ne mai bucuram de legumele toamnei asteia, cat mai le gasim proaspete! Imi plac vinetele in rosii!

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 24 septembrie 2010

      Foarte bun,Elena!!!yummy:)

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

10 min

9 voturi

Ingrediente

  • Rosii
  • cateva linguri de vinete coapte cu maioneza
  • patrunjel verde.

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

13 voturi    22 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Mihaela11 (Chef de cuisine)

Super!*****

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Rulouri de vinete pane Rulouri de vinete pane

Vanata se curata de coaja, apoi se feliaza pe lungimea vinetei cat se poate de subtire. Se presara cu sare si piper si se lasa sa se

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cosulete de linte cu guacamole