autor:

burdulea maria elena

» » Aperitive

Rosii umplute cu vinete albe cu maioneza

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 23 septembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 23 septembrie 2010

Ingrediente
Rosii, cateva linguri de vinete coapte cu maioneza, patrunjel verde.

Dificultate: Medie Timp: 10 min

9 voturi

Mod de preparare

Pt a umple rosiile am folosit vinete cu coaja alba coapte, preparate cu maioneza.
Rosiile spalate se taie in jumatati, se scoate miezul cu o lingurita, apoi cu un cornet umplem jumatatile de rosii cu vinete. Puteti folosi la fel de bine o punga de plasic, in care puneti vinetele, taiati punga la varf si prin presare umpleti jumatatile de rosii. Eu am avut de aceasta data rosii din gradina, crescute de noi, cu o forma interesanta de para.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu vinete albe cu maioneza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Placinta cu legume si carne

Placinta cu legume si carne

Feliem carnea si o punem intr-un bol. Ceapa o taiem rondele si o adaugam peste carne, de asemeni

5 voturi    1 comentariu
50 min
Aperitive
Inele de dovlecei cu piept de pui si rosii

Inele de dovlecei cu piept de pui si rosii

Dovlecelul il curatam de coaja, il taiem inele mai grosute si scoatem miezul cu grija sa nu-l rupem. Le

8 voturi    11 comentarii
30 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Nicolina Hobjila , 06 august 2013

    multumesc draga si tie iti doresc pofta buna daca ati plac !

  • Fara foto

    Emilia Voin , 05 august 2013

    multumesc draga si tie iti doresc pofta buna daca ati plac !

  • Fara foto

    Nicolina Hobjila , 05 august 2013

    Toate bune si la locul lor adica in stomac!

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 24 septembrie 2010

      Super!*****

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 24 septembrie 2010

      Sa ne mai bucuram de legumele toamnei asteia, cat mai le gasim proaspete! Imi plac vinetele in rosii!

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 24 septembrie 2010

      Foarte bun,Elena!!!yummy:)

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

10 min

9 voturi

Ingrediente

  • Rosii
  • cateva linguri de vinete coapte cu maioneza
  • patrunjel verde.

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

11 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Mihaela11 (Chef de cuisine)

Super!*****

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Chifle cu legume si carnaciori