Taiati partea de sus a fiecarei rosii (capacelul). Scoateti pulpa rosiilor si dati cu sare si piper in interiorul fiecarei rosii ramase.
Amestecati intr-un vas canatii tocati cubulete cu orezul gatit, patrunjel si busuioc, apoi umpleti cu acest amestec rosiile si puneti la loc capacelele taiate initial. Dati cu ulei de masline si puneti pe gratar 20 - 25 de minute.
Intre timp preparati sosul italian din pulpa rosiilor, sucul de tomate, sare, piper si zahar, dati intr-un clocot acest amestec, apoi luati de pe foc. Adaugati smantana si mai condimentati daca e necesar.
Puneti o cantitate suficienta de sos pe farfurii, apoi cate o rosie umpluta si serviti fierbinte alaturi de baghete crocante
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii