autor:

Piri Piri e Canela

» » Fripturi

Rotite cu brânzã si suncã de curcan

Autor: Piri Piri e Canela (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Portugalia


    Reteta postata pe: 14 martie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Piri Piri e Canela (Chef de cuisine)   
Specific:  

Portugalia


Reteta postata pe: 14 martie 2011

Ingrediente
4 filete ( carne de pui, curcan, vitã sau porc), 4 felii brânzã ( Edam,Flamengo...), 4 felii suncã de curcan..., 2 ouã, fãinã, pesmet, suc de lãmâie optional, sare, piper, boia sau curcuma, Ierburi aromate:, ierburi Provence, mentã, pãtrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

4 voturi

Mod de preparare

1) Carnea se bate si se condimenteazã. Se poate lãsa cca. 15 min. la marinat în suc de lãmâie ( de obicei o las de la o zi la alta).
2) Peste fiecare file de carne se pune pe rând, o felie de brânzã, suncã, si se ruleazã.
3)Se dau rotitele prin fãinã, ouãle bãtute, pesmet si se prind cu scobitori.
4) Se pun la prãjit în uleiul fierbinte.
Am servit cu garniturã de cartofi baby.
Puteti încerca sã puneti ierburi proaspete aromate în "umpluturã"; eu am pregãtit si cu mentã proaspãtã si ne place :)
Poftã bunã!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rotite cu brânzã si suncã de curcan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Gaina cu sos de portocale

Gaina cu sos de portocale

Preparare Se curata gaina in interior si se spala bine sub jet de apa rece. Se caleste in untul

5 voturi    4 comentarii
2h
Fripturi
Ceafa de porc la Dubletta

Ceafa de porc la Dubletta

Se portioneaza carnea de porc si se condimenteaza. Se aseaza in tigaie fara grasime, fara apa sau

6 voturi    15 comentarii
20 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Piri Piri e Canela

    Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 16 martie 2011

    Multumesc mult:)

  • mihai

    mihai (Chef de cuisine) , 16 martie 2011

    Uma delicia de comida! Parabens e uma boa continuacao! Foarte buna aceasta reteta si bine prezentata. 5 stele.

  • Daniela

    Daniela (Chef de cuisine) , 16 martie 2011

    Tare bine mai arata !

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 15 martie 2011

      Niste..."rotite" din astea vreau si eu ca tare bine mai arata....

    • Adriana K.D.

      Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 15 martie 2011

      Hmmm...ce bine arata! yami yami..:)*****

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

25 min

4 voturi

Ingrediente

  • 4 filete ( carne de pui
  • curcan
  • vitã sau porc)
  • 4 felii brânzã ( Edam,Flamengo...)
  • 4 felii suncã de curcan...
  • 2 ouã
  • fãinã
  • pesmet
  • suc de lãmâie optional
  • sare
  • piper
  • boia sau curcuma
  • Ierburi aromate:
  • ierburi Provence
  • mentã
  • pãtrunjel

Raporteaza reteta

Retete
de Piri Piri e Canela
Rulouri de jambon afumat cu spanac

Rulouri de jambon afumat cu spanac

1) Se fierbe spanacul, se scurge. Separat se caleste usturoiul taiat marunt in unt se adauga painea

3 voturi    6 comentarii
45 min
Aperitive cu carne
Tort de ciocolata cu nuci si stafide

Tort de ciocolata cu nuci si stafide

1)Se bate bine untul cu zaharul si coaja de lamaie.Se adauga galbenusele pe rand,se bat albusele

4 voturi    3 comentarii
50 min
Torturi
Muschi de porc la cuptor in sos de portocale si vin(reteta proprie)

Muschi de porc la cuptor in sos de portocale si vin(reteta proprie)

1)Se face mujdei din jumate capatana de usturoi pisat cu sare,piper,boia,ierburi,ulei de masline.Se

6 voturi    14 comentarii
1h 30 min
Fripturi

Piri Piri e Canela (Chef de cuisine)

Multumesc mult:)

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
PULPE DE PUI CU SOS SE LAMAIE