Ingrediente
4 filete ( carne de pui, curcan, vitã sau porc), 4 felii brânzã ( Edam,Flamengo...), 4 felii suncã de curcan..., 2 ouã, fãinã, pesmet, suc de lãmâie optional, sare, piper, boia sau curcuma, Ierburi aromate:, ierburi Provence, mentã, pãtrunjel
Dificultate: Redusa | Timp: 25 min
4 voturi
Mod de preparare
2) Peste fiecare file de carne se pune pe rând, o felie de brânzã, suncã, si se ruleazã.
3)Se dau rotitele prin fãinã, ouãle bãtute, pesmet si se prind cu scobitori.
4) Se pun la prãjit în uleiul fierbinte.
Am servit cu garniturã de cartofi baby.
Puteti încerca sã puneti ierburi proaspete aromate în "umpluturã"; eu am pregãtit si cu mentã proaspãtã si ne place :)
Poftã bunã!
Sidy (Chef de cuisine) , 15 martie 2011
Niste..."rotite" din astea vreau si eu ca tare bine mai arata....
Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 15 martie 2011
Hmmm...ce bine arata! yami yami..:)*****