autor:

Piri Piri e Canela

» » Fripturi

Rotite cu brânzã si suncã de curcan

Autor: Piri Piri e Canela (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Portugalia


    Reteta postata pe: 14 martie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Piri Piri e Canela (Chef de cuisine)   
Specific:  

Portugalia


Reteta postata pe: 14 martie 2011

Ingrediente
4 filete ( carne de pui, curcan, vitã sau porc), 4 felii brânzã ( Edam,Flamengo...), 4 felii suncã de curcan..., 2 ouã, fãinã, pesmet, suc de lãmâie optional, sare, piper, boia sau curcuma, Ierburi aromate:, ierburi Provence, mentã, pãtrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

4 voturi

Mod de preparare

1) Carnea se bate si se condimenteazã. Se poate lãsa cca. 15 min. la marinat în suc de lãmâie ( de obicei o las de la o zi la alta).
2) Peste fiecare file de carne se pune pe rând, o felie de brânzã, suncã, si se ruleazã.
3)Se dau rotitele prin fãinã, ouãle bãtute, pesmet si se prind cu scobitori.
4) Se pun la prãjit în uleiul fierbinte.
Am servit cu garniturã de cartofi baby.
Puteti încerca sã puneti ierburi proaspete aromate în "umpluturã"; eu am pregãtit si cu mentã proaspãtã si ne place :)
Poftã bunã!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rotite cu brânzã si suncã de curcan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Copanele asortate

Copanele asortate

Sunca se taie in feliute subtiri cu care se tapeteaza tava, ceapa taiata rondele se pune peste feliutele

2 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Fripturi
Snitele “Betisoare” din piept de gaina cu mac

Snitele “Betisoare” din piept de gaina cu mac

Se ia pieptul de gaina,se spala,se zvanta bine ,se dezoseaza si se taie fasii ca betisoarele pe lungime. Separat

8 voturi    14 comentarii
40 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Piri Piri e Canela

    Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 16 martie 2011

    Multumesc mult:)

  • mihai

    mihai (Chef de cuisine) , 16 martie 2011

    Uma delicia de comida! Parabens e uma boa continuacao! Foarte buna aceasta reteta si bine prezentata. 5 stele.

  • Daniela

    Daniela (Chef de cuisine) , 16 martie 2011

    Tare bine mai arata !

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 15 martie 2011

      Niste..."rotite" din astea vreau si eu ca tare bine mai arata....

    • Adriana K.D.

      Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 15 martie 2011

      Hmmm...ce bine arata! yami yami..:)*****

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

25 min

4 voturi

Ingrediente

  • 4 filete ( carne de pui
  • curcan
  • vitã sau porc)
  • 4 felii brânzã ( Edam,Flamengo...)
  • 4 felii suncã de curcan...
  • 2 ouã
  • fãinã
  • pesmet
  • suc de lãmâie optional
  • sare
  • piper
  • boia sau curcuma
  • Ierburi aromate:
  • ierburi Provence
  • mentã
  • pãtrunjel

Raporteaza reteta

Retete
de Piri Piri e Canela
Rulouri de jambon afumat cu spanac

Rulouri de jambon afumat cu spanac

1) Se fierbe spanacul, se scurge. Separat se caleste usturoiul taiat marunt in unt se adauga painea

3 voturi    6 comentarii
45 min
Aperitive cu carne
Tort de ciocolata cu nuci si stafide

Tort de ciocolata cu nuci si stafide

1)Se bate bine untul cu zaharul si coaja de lamaie.Se adauga galbenusele pe rand,se bat albusele

4 voturi    3 comentarii
50 min
Torturi
Muschi de porc la cuptor in sos de portocale si vin(reteta proprie)

Muschi de porc la cuptor in sos de portocale si vin(reteta proprie)

1)Se face mujdei din jumate capatana de usturoi pisat cu sare,piper,boia,ierburi,ulei de masline.Se

6 voturi    14 comentarii
1h 30 min
Fripturi

Piri Piri e Canela (Chef de cuisine)

Multumesc mult:)

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Friptura de porc la tava
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide