autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Rotite cu gem de caise

Autor: focsa vlad george (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: focsa vlad george (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 iulie 2008

Ingrediente
Pentru rotite :, 800 g faina, 450 g untura, 3 oua, 250 g zahar, 2 plicuri praf de copt, 2 plicuri zahar vanilat, sare, Pentru glazura :, 2 albusuri, 2 linguri zahar, 1 borcan gem de caise, 4 linguri nuca macinata

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Amesteci faina cu untura, ouale, zaharul, praful de copt si vanilia, pui si un praf de sare si framanti un aluat elastic din care intinzi foi de 3 - 4 mm grosime. Tai cu paharul rotite pe care le lipesti doua cate doua cu gem de caise. Treci rotitele prin albusul batut spuma cu zaharul, apoi prin nuca, le asezi intr-o tava unsa cu untura si le coci la foc potrivit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rotite cu gem de caise" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
prajitura pufoasa cu amaretti si mere

prajitura pufoasa cu amaretti si mere

Ciocolata rupta si untul bucatele se topesc la foc mic.Galbenusurile se bat cu zahar pana isi dubleaza

9 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Mini -Cheesecake cu fructe de padure

Mini -Cheesecake cu fructe de padure

Biscuitii se macina foarte fin si se amesteca cu cacao, zaharul pudra, apoi se toarna untul topit

7 voturi    4 comentarii
50 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • Pentru rotite :
  • 800 g faina
  • 450 g untura
  • 3 oua
  • 250 g zahar
  • 2 plicuri praf de copt
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • sare
  • Pentru glazura :
  • 2 albusuri
  • 2 linguri zahar
  • 1 borcan gem de caise
  • 4 linguri nuca macinata

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Pariziene cu mere si nuci Pariziene cu mere si nuci

Laptele se incalzeste putin, nu trebuie sa fie fierbinte. Într-un castron, se pune drojdia, un praf de sare și zahărul. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Placinte cu branza dulce Placinte cu branza dulce

Drojdia si o lingurita de zahar se amesteca intr-un vas cu 50 ml apa calduta. Se lasa sa se umfle. Intre timp, se cerne faina, se

0 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
kek floricel