Amesteci faina cu untura, ouale, zaharul, praful de copt si vanilia, pui si un praf de sare si framanti un aluat elastic din care intinzi foi de 3 - 4 mm grosime. Tai cu paharul rotite pe care le lipesti doua cate doua cu gem de caise. Treci rotitele prin albusul batut spuma cu zaharul, apoi prin nuca, le asezi intr-o tava unsa cu untura si le coci la foc potrivit.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii