autor:

Raluca_Popa

» » , , , Aperitive, Aperitive, Aperitive, Aperitive

Rulada

Autor: Raluca_Popa (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 16 aprilie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Raluca_Popa (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 16 aprilie 2015

Ingrediente
Pentru foaia de rulada avem nevoie de:, 5 oua, 200ml smantana, 4 linguri faina, 1/2 ardei rosu, patrunjel verde, condimente dupa gust: sare, piper, oregano, busuioc, , Pentru umplutura:, branza topita sau crema fina de branza (2 suluri sau 2 cutii) , 2 carnati cabanos/ semiafumati sau alt gen de carnati subtiri, felii subtiri de salam, de preferat mai uscat

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Intr-un vas bateti ouale cu mixerul sau cu telul, apoi adaugati treptat smantana, faina si condimentele. Veti obtine o compozitie subtire ca de omleta.



Turnati compozitia intr-o tava dreptunghiulara (eu am folosit o tava cu dimensiunile de 25X38 cm), tapetata cu hartie de copt, apoi presarati gogosarul taiat cubulete si pratrunjelul verde.



Dati tava la cuptorul preincalzit, timp de aproximativ 10 minute. Aveti grija ca se coace foarte repede!



Rasturnati cu grija blatul pe o foaie de hartie de copt, de preferat pe spatele tavii calde, ungeti rapid cu branza topita, distribuiti salamul pe toata suprafata blatului si apoi puneti cabanosul intr-o margine a acestuia,dupa care rulati strans, cu grija pentru a nu rupe blatul. Daca nu veti face toata aceasta operatiune pe spatele tavii calde, veti risca sa vi se raceasca blatul si astfel nu veti putea rula toata compozitia mult mai usor!



Inveliti rulada intr-o foaie de copt si dati-o la rece cateva ore.



Se serveste pe post de aperitiv si are un gust foarte bun!



Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Rulada alba cu gem

Rulada alba cu gem

Asa....mai intai si mai intai, incalziti cuptorul la 160grade....da' nu-mi iau eu cuptor electric,

9 voturi    5 comentarii
1h 5 min
Prajituri
Rulada de porc cu omleta si legume

Rulada de porc cu omleta si legume

Am taiat muschiuletul de porc astfel incat sa obtin o fasie mai subtire si intreaga. Am batut putin

3 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Raluca Popa , 26 mai 2015

    Ma bucur :)

  • Fara foto

    Madi Bucur , 21 aprilie 2015

    AM INCERCATO SI E FOARTE BUNA

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • Pentru foaia de rulada avem nevoie de:
  • 5 oua
  • 200ml smantana
  • 4 linguri faina
  • 1/2 ardei rosu
  • patrunjel verde
  • condimente dupa gust: sare
  • piper
  • oregano
  • busuioc
  • Pentru umplutura:
  • branza topita sau crema fina de branza (2 suluri sau 2 cutii) 
  • 2 carnati cabanos/ semiafumati sau alt gen de carnati subtiri
  • felii subtiri de salam
  • de preferat mai uscat

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Omleta cu dragoste...de dieta Omleta cu dragoste...de dieta

Speli bine ouale, apoi le bati impreuna cu condimentele. Rucola o speli si o rupi bucatele. Mozzarella o tai in jumatati. Ardeiul

0 voturi    0 comentarii
15 min
Aperitive
Balmos ca la Buzau Balmos ca la Buzau

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb. Cand a fiert, se mai adauga faina pana se formeaza o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Oua vopsite