Rulada aperitiv cu crema de branza

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Rulada aperitiv cu crema de branza

Ingrediente

  • Blat:
  • 3 oua
  • 3 linguri ulei
  • 3 linguri faina
  • 2 linguri rase smantana
  • 1 lingurita praf de copt
  • 4 linguri cascaval ras
  • o lingura boia dulce
  • sare
  • Crema de branza:
  • 350 g branza proaspata de vaca
  • 80 g unt
  • 200 g smantana
  • ardei rosu,masline,sunca

Mod de preparare

Pentru inceput facem crema de branza.Am avut branza de vaca proaspata,mai moale pe care am mixat-o putin cu untul moale si apoi am adaugat smantana mixand in continuare pana am obtinut o crema fina.Am introdus crema la rece.

Pentru blat am mixat galbenusurile cu sarea si uleiul,am adaugat smantana,cascavalul si faina amestecata cu praful de copt,iar la final albusurile batute spuma.Am pus si o lingura de boia dulce .Am turnat compozitia intr-o tava in care am pus hartie de copt si am introdus-o in cuptorul incins pentru 20-25 de minute.

Am rasturnat blatul copt pe un prosop umed si am rulat blatul impreuna cu prosopul.Am lasat blatul sa se raceasca, apoi l-am desfacut am pus maslinele maruntite,ardeiul rosu si sunca presata tocate marunt,crema de branza si am rulat din nou.

Am invelit rulada in folie si am pus-o la rece pana am servit-o.Minunata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise