autor:

GeoGia

» » , Aperitive, Aperitive cu brinza

Rulada aperitiv cu crema de branza

Autor: GeoGia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 ianuarie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: GeoGia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 ianuarie 2016

Ingrediente
Blat:, 3 oua, 3 linguri ulei, 3 linguri faina, 2 linguri rase smantana, 1 lingurita praf de copt, 4 linguri cascaval ras, o lingura boia dulce, sare, Crema de branza:, 350 g branza proaspata de vaca, 80 g unt, 200 g smantana, ardei rosu,masline,sunca

Dificultate: Redusa Timp: 1h

15 voturi

Mod de preparare

Pentru inceput facem crema de branza.Am avut branza de vaca proaspata,mai moale pe care am mixat-o putin cu untul moale si apoi am adaugat smantana mixand in continuare pana am obtinut o crema fina.Am introdus crema la rece.

Pentru blat am mixat galbenusurile cu sarea si uleiul,am adaugat smantana,cascavalul si faina amestecata cu praful de copt,iar la final albusurile batute spuma.Am pus si o lingura de boia dulce .Am turnat compozitia intr-o tava in care am pus hartie de copt si am introdus-o in cuptorul incins pentru 20-25 de minute.

Am rasturnat blatul copt pe un prosop umed si am rulat blatul impreuna cu prosopul.Am lasat blatul sa se raceasca, apoi l-am desfacut am pus maslinele maruntite,ardeiul rosu si sunca presata tocate marunt,crema de branza si am rulat din nou.

Am invelit rulada in folie si am pus-o la rece pana am servit-o.Minunata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada aperitiv cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Fursecuri sarate cu parmezan

Fursecuri sarate cu parmezan

In oala mixerului cu paleta in forma de chitara se pune untul, uleiul, sarea si zaharul si se freaca

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu brinza
Sufleu de cascaval

Sufleu de cascaval

Soufflé vine chiar de la verbul frantuzesc souffler, adica "a respira", cu sensul de a sufla aer,

30 voturi    14 comentarii
50 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

15 voturi

Ingrediente

  • Blat:
  • 3 oua
  • 3 linguri ulei
  • 3 linguri faina
  • 2 linguri rase smantana
  • 1 lingurita praf de copt
  • 4 linguri cascaval ras
  • o lingura boia dulce
  • sare
  • Crema de branza:
  • 350 g branza proaspata de vaca
  • 80 g unt
  • 200 g smantana
  • ardei rosu,masline,sunca

Raporteaza reteta

Retete
de GeoGia
Briose cheesecake

Briose cheesecake

Am faramitat biscuitii si i-am amestecat cu untul topit.Am presat bine in fiecare forma de briosa

1 vot    0 comentarii
1h
Prajituri
Rulada cu biscuiti,fineti si cocos

Rulada cu biscuiti,fineti si cocos

Sfaramam biscuitii cat mai marunt. Amestecam biscuitii cu laptele si cacaoa. Adaugam si cele 3 linguri

8 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
Muschiulet de porc rulat

Muschiulet de porc rulat

Taiem muschiuletul de porc astfel incat sa obtinem o fasie mai subtire si intreaga. Batem carnea

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza sarata si vanata Pateuri cu branza sarata si vanata

Aluatul il scoatem de cu seara in frigider sa se dezghete. Umplutura- intr-un bol amestecam bine branzeturile, adaugam vanata si usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Cartofi umpluti la cuptor