autor:

GeoGia

» » , Aperitive, Aperitive cu brinza

Rulada aperitiv cu crema de branza

Autor: GeoGia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 ianuarie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: GeoGia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 ianuarie 2016

Ingrediente
Blat:, 3 oua, 3 linguri ulei, 3 linguri faina, 2 linguri rase smantana, 1 lingurita praf de copt, 4 linguri cascaval ras, o lingura boia dulce, sare, Crema de branza:, 350 g branza proaspata de vaca, 80 g unt, 200 g smantana, ardei rosu,masline,sunca

Dificultate: Redusa Timp: 1h

12 voturi

Mod de preparare

Pentru inceput facem crema de branza.Am avut branza de vaca proaspata,mai moale pe care am mixat-o putin cu untul moale si apoi am adaugat smantana mixand in continuare pana am obtinut o crema fina.Am introdus crema la rece.

Pentru blat am mixat galbenusurile cu sarea si uleiul,am adaugat smantana,cascavalul si faina amestecata cu praful de copt,iar la final albusurile batute spuma.Am pus si o lingura de boia dulce .Am turnat compozitia intr-o tava in care am pus hartie de copt si am introdus-o in cuptorul incins pentru 20-25 de minute.

Am rasturnat blatul copt pe un prosop umed si am rulat blatul impreuna cu prosopul.Am lasat blatul sa se raceasca, apoi l-am desfacut am pus maslinele maruntite,ardeiul rosu si sunca presata tocate marunt,crema de branza si am rulat din nou.

Am invelit rulada in folie si am pus-o la rece pana am servit-o.Minunata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada aperitiv cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Pogacele cu leurda si cascaval

Pogacele cu leurda si cascaval

Cartoful il fierbem in coaja, apoi il curatam, zdrobim ca pentru pireu si-l lasam sa se raceasca.

13 voturi    6 comentarii
3h
Aperitive cu brinza
Rulada colorata cu spanac

Rulada colorata cu spanac

Spanacul ales, spalat, se fierbe in apa cu sare cateva minute(10 minute), se scurege de apa, se toaca,

16 voturi    16 comentarii
1h
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

12 voturi

Ingrediente

  • Blat:
  • 3 oua
  • 3 linguri ulei
  • 3 linguri faina
  • 2 linguri rase smantana
  • 1 lingurita praf de copt
  • 4 linguri cascaval ras
  • o lingura boia dulce
  • sare
  • Crema de branza:
  • 350 g branza proaspata de vaca
  • 80 g unt
  • 200 g smantana
  • ardei rosu,masline,sunca

Raporteaza reteta

Retete
de GeoGia
Briose cheesecake

Briose cheesecake

Am faramitat biscuitii si i-am amestecat cu untul topit.Am presat bine in fiecare forma de briosa

1 vot    0 comentarii
1h
Prajituri
Rulada cu biscuiti,fineti si cocos

Rulada cu biscuiti,fineti si cocos

Sfaramam biscuitii cat mai marunt. Amestecam biscuitii cu laptele si cacaoa. Adaugam si cele 3 linguri

8 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
Muschiulet de porc rulat

Muschiulet de porc rulat

Taiem muschiuletul de porc astfel incat sa obtinem o fasie mai subtire si intreaga. Batem carnea

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinte sarate cu branza Placinte sarate cu branza

Drojdia proaspata se marunteste într-un castronel, se adauga o linguriță de zahăr și puțină apă caldă, cât să se

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Foietaj cu sunca si branza topita Foietaj cu sunca si branza topita

Se dezgheata aluatul si se taie fasii subtiri cam cat degetul mic (vor iesi mai multe bucati) ori cat degetul mare ( mai putine). Se

0 voturi    0 comentarii
10 min
Aperitive
Batoane de mamaliga cu ierburi, rosii uscate si gorgonzola