Ingrediente
Ne trebuie:, 1 l lapte, 6 lg faina, 2 z. vanilat, 12 lg zahar tos, 3 oua, 1 pc de unt, 100 gr nuca cocos, 100 gr nuca, 250 ml frisca hulala, 50 ml lapte
Dificultate: Redusa | Timp: 45 min
4 voturi
Mod de preparare
Se face o crema de vanilie asa:
-se amesteca faina cu 100 ml lapte..
-laptele se fierbe , apoi adaugati laptele cu faina, z. vanilat, zaharul tos, ouale batute,sare si amestecati tot timpul sa nu se prinda.
-cand se ingroasa, dati la racit, iar cand se mai raceste puneti pachetul de unt si omogenizati bine
Bateti frisca cu laptele, conform instructiunilor de pe ambalaj .
Caramelizati nuca cu zaharul, apoi zdrobiti-o.
Pe o tava presarati nuca de cocos in strat mai gros, cca 5 mm, in forma dreptunghiulara
Turnati crema de vanilie peste nuca de cocos, si intindeti cu grija .
Apoi intindeti pe crema de vanilie un strat de frisca si presarati nuca caramelizata.
Taiati straifuri , si rulati, ajutandu-va de o furculita.
Aceasta reteta am gasit-o pe bucataras.ro, postata de Gaby. Multumim ptr. reteta e super delicioasaaa!
Asezati ruladele invers pe platou, dati la rece 2 h, apoi serviti!