Rulada cu carne

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg carne tocata de porc
  • 3 legaturi de ceapa verde
  • 6 oua
  • verdeata
  • marar
  • patrunjel
  • sare
  • delicat
  • unt
  • pesmet

Mod de preparare

Se toaca carnea, se amesteca cu ceapa taiata marunt, 5 oua crude, si verdeata. Se unge o forma de chec cu unt si se tapeteaza cu pesmet. Se pune jumatae din cantitate si din loc in loc se pune oul ramas fiert si taiat in jumatati. Se pune restul de cantitate si se da la cuptor circa 1/2 ora. Se poate servi rece ca aperitiv. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac evantai

Cozonac evantai

Intr-un bol se dizolva drojdia cu zaharul si putin lapte caldut.

Cozonac evantai
Cartofi la cuptor, cu busuioc si gogosari in sos de rosii

Cartofi la cuptor, cu busuioc si gogosari in sos de rosii

Cartofi la cuptor, cu busuioc si gogosari in sos de rosii
Mancarica de cartofi cu coasta afumata

Mancarica de cartofi cu coasta afumata

Mancarica de cartofi cu coasta afumata
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor