autor:

» » Aperitive

Rulada cu carne

Autor: clara marinescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: clara marinescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 aprilie 2009

Ingrediente
1 kg carne tocata de porc, 3 legaturi de ceapa verde, 6 oua, verdeata, marar, patrunjel, sare, delicat, unt, pesmet

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

1 vot

Mod de preparare

Se toaca carnea, se amesteca cu ceapa taiata marunt, 5 oua crude, si verdeata. Se unge o forma de chec cu unt si se tapeteaza cu pesmet. Se pune jumatae din cantitate si din loc in loc se pune oul ramas fiert si taiat in jumatati. Se pune restul de cantitate si se da la cuptor circa 1/2 ora. Se poate servi rece ca aperitiv. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu carne" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Rulada de carne tocata

Rulada de carne tocata

Painea se pune la inmuiat in apa. Ceapa se toaca marunt. Carnea tocata se amesteca cu ceapa,painea,mustarul,doua

23 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Rulada de carne cu ou

Rulada de carne cu ou

Pasul 1. Carnea tocata impreuna cu mararul tocat si cu miezul de paine inmuiat in apa si stors bine

11 voturi    4 comentarii
15 min
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 02 iunie 2010

    Delicioasa si foarte aspectuoasa!

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 kg carne tocata de porc
  • 3 legaturi de ceapa verde
  • 6 oua
  • verdeata
  • marar
  • patrunjel
  • sare
  • delicat
  • unt
  • pesmet

Raporteaza reteta

Mihaela11

Mihaela11 (Chef de cuisine)

Delicioasa si foarte aspectuoasa!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aperitive cu carne
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Paté din ficat de curcan cu vin rosu