Reteta postata pe: 30 aprilie 2009
Ingrediente
1 kg carne tocata de porc, 3 legaturi de ceapa verde, 6 oua, verdeata, marar, patrunjel, sare, delicat, unt, pesmet
Dificultate: Redusa | Timp: 50 min
Mod de preparare
Se toaca carnea, se amesteca cu ceapa taiata marunt, 5 oua crude, si verdeata. Se unge o forma de chec cu unt si se tapeteaza cu pesmet. Se pune jumatae din cantitate si din loc in loc se pune oul ramas fiert si taiat in jumatati. Se pune restul de cantitate si se da la cuptor circa 1/2 ora. Se poate servi rece ca aperitiv. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu carne" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Painea se pune la inmuiat in apa. Ceapa se toaca marunt. Carnea tocata se amesteca cu ceapa,painea,mustarul,doua
23 voturi
6 comentarii
1h 30 min
Pasul 1. Carnea tocata impreuna cu mararul tocat si cu miezul de paine inmuiat in apa si stors bine
11 voturi
4 comentarii
15 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentata de: Mihaela11