autor:

» » Aperitive

Rulada cu carne

Autor: Dorina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dorina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 martie 2009

Ingrediente
Pentru foi:, - 1 cesca apa, - 1 ceasca ulei, - 1 lingurita sare, - faina cat cuprinde, , Umplutura:, - 1 ceapa, - 1 kg carne tocata amestec, - 2 oua

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se fac 4 foi.

Se caleste ceapa , se pune carnea tocata, condimente si se fierbe inabusit.
Dupa ce se raceste , se pun ouale.
Se intinde compozitia pe foi, se ruleaza si se pun in tava unsa.
Ruladele se ung cu ou si se dau la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu carne" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Rulada de carne tocata

Rulada de carne tocata

Painea se pune la inmuiat in apa. Ceapa se toaca marunt. Carnea tocata se amesteca cu ceapa,painea,mustarul,doua

23 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Rulada de carne cu ou

Rulada de carne cu ou

Pasul 1. Carnea tocata impreuna cu mararul tocat si cu miezul de paine inmuiat in apa si stors bine

11 voturi    4 comentarii
15 min
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 04 mai 2009

    Frumos si gustos.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • Pentru foi:
  • - 1 cesca apa
  • - 1 ceasca ulei
  • - 1 lingurita sare
  • - faina cat cuprinde
  • Umplutura:
  • - 1 ceapa
  • - 1 kg carne tocata amestec
  • - 2 oua

Raporteaza reteta

Retete
de Dorina
TURTE  DE CRACIUN

TURTE DE CRACIUN

Se framanta un aluat din faina, sare, apa si un pic de drojdie. Aluatul nu se lasa la dospit. Se

37 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Tiramisu

Tiramisu

Crema : -Se bate usor smantana cu mascarpone si cu 3 linguri de zahar pana se obtine o crema

170 voturi    31 comentarii
40 min
Prajituri
PRAJITURA CU LAPTE BATUT

PRAJITURA CU LAPTE BATUT

Se unge o tava mare cu ulei. Se unge fiecare foaie cu ulei si se aseaza in tava (jumatate de pachet). Se

11 voturi    1 comentariu
1h
Prajituri
Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Frumos si gustos.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Tarta cu chiftele din pulpe de pui si ceapa caramelizata