autor:

Georgeta Dumitrescu

» » Aperitive

Rulada cu ciuperci,branaza si crenvursti

Autor: Georgeta Dumitrescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Georgeta Dumitrescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 iunie 2009

Ingrediente
5 oua, 5 linguri de faina, 1 cutie de ciuperci taiate, 4 cepe mari, 1 praf de copt stins, 100 gr.brinza rasa, 3 crenvursti taiati rondele, marar si patrunjel tocat fin, sare si piper

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Se calesc cele 4 cepe taiate marunt in putin ulei,apoi se amesteca intr-un castron cu ciupercile ,cu brinza rasa,crenvurstii,praful de copt stins,mararul si patrunjelul.Ouale se bat cu sare dupa gust si piper.La sfarsit se adauga faina.
Intr-o trava unsa si tapetata se toarna compozitia si se coace.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu ciuperci,branaza si crenvursti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Pateuri cu branza FLUTURAS

Pateuri cu branza FLUTURAS

Se framanta un aluat la rece din untul si branza date pe razatoarea mare si se adauga si faina.Se

6 voturi    12 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Pateuri si covrigei cu branza

Pateuri si covrigei cu branza

Din branza, unt, ou si faina se obtine o coca pe care o lasam la frigider pentru o ora.Batem aluatul

6 voturi    3 comentarii
2h
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

  • 5 oua
  • 5 linguri de faina
  • 1 cutie de ciuperci taiate
  • 4 cepe mari
  • 1 praf de copt stins
  • 100 gr.brinza rasa
  • 3 crenvursti taiati rondele
  • marar si patrunjel tocat fin
  • sare si piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Batoane de porumb cu branza Batoane de porumb cu branza

Se strecoara porumbul si se amesteca cu ouale, uleiul, branza si restul ingredientelor in afara de pesmet. Se amesteca bine pana se

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive cu brinza
Cornete umplute cu crema de branza