autor:

Georgeta Dumitrescu

» » Aperitive

Rulada cu ciuperci,branaza si crenvursti

Autor: Georgeta Dumitrescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Georgeta Dumitrescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 iunie 2009

Ingrediente
5 oua, 5 linguri de faina, 1 cutie de ciuperci taiate, 4 cepe mari, 1 praf de copt stins, 100 gr.brinza rasa, 3 crenvursti taiati rondele, marar si patrunjel tocat fin, sare si piper

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Se calesc cele 4 cepe taiate marunt in putin ulei,apoi se amesteca intr-un castron cu ciupercile ,cu brinza rasa,crenvurstii,praful de copt stins,mararul si patrunjelul.Ouale se bat cu sare dupa gust si piper.La sfarsit se adauga faina.
Intr-o trava unsa si tapetata se toarna compozitia si se coace.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu ciuperci,branaza si crenvursti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Alivenci cu mărar

Alivenci cu mărar

Ungem o tavă cu unt - sau se pot folosi două tăvi de chec. Separăm gălbenușurile de albușuri. Într-un

10 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu brinza
Rosii umplute

Rosii umplute

Se scoate miezul de la rosii. Se amesteca urda cu mararul si sare dupa gust. Se pune pasta obtinuta

6 voturi    6 comentarii
12 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

  • 5 oua
  • 5 linguri de faina
  • 1 cutie de ciuperci taiate
  • 4 cepe mari
  • 1 praf de copt stins
  • 100 gr.brinza rasa
  • 3 crenvursti taiati rondele
  • marar si patrunjel tocat fin
  • sare si piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
cartofi graten