O rulada de post delicioasa si foarte usor de facut!
Se trec prin masina de tocat biscuitii, rahatul si lamaia intreaga. Se amesteca apa cu zahar, cacao, margarina si se pun pe foc 5-6 minute, pana se leaga; se toarna apoi peste amestecul de biscuiti si se omogenizeaza. Se stropeste cu apa calduta o foaie de napolitana, se intinde jumatate din crema, se adauga cea dea doua foaie de napolitana, se stropeste si aceasta cu apa, apoi se intinde restul de crema. Se ruleaza strans, se pune in folie alimentara si se da la rece 3-4 ore inainte de a fi taiata.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii