Rulada cu foi de napolitana si biscuiti

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa
Rulada cu foi de napolitana si biscuiti

Ingrediente

  • 2 foi de napolitane
  • 200 g rahat
  • 100 g margarina
  • 200 g biscuiti
  • 100 g zahar
  • 3 linguri cacao
  • 100 ml apa
  • 1 lamaie.

Mod de preparare

O rulada de post delicioasa si foarte usor de facut!

Se trec prin masina de tocat biscuitii, rahatul si lamaia intreaga. Se amesteca apa cu zahar, cacao, margarina si se pun pe foc 5-6 minute, pana se leaga; se toarna apoi peste amestecul de biscuiti si se omogenizeaza. Se stropeste cu apa calduta o foaie de napolitana, se intinde jumatate din crema, se adauga cea dea doua foaie de napolitana, se stropeste si aceasta cu apa, apoi se intinde restul de crema. Se ruleaza strans, se pune in folie alimentara si se da la rece 3-4 ore inainte de a fi taiata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Turta dulce cu miere

Turta dulce cu miere

Reteta de turta dulce cu miere. Turta dulce cu miere reteta simpla si delicioasa. Turta dulce decoarata cu glazura regala....

Turta dulce cu miere
Faguri deliciosi

Faguri deliciosi

Reteta de faguri deliciosi. Cum se face acasa reteta de faguri deliciosi.

Faguri deliciosi
Cotlet de porc, cu legume si mirodenii, la cuptor

Cotlet de porc, cu legume si mirodenii, la cuptor

De Sarbatori, am pregatit cotlet de porc la cuptor, cu costite, cartofi si mirodenii.

Cotlet de porc, cu legume si mirodenii, la cuptor
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise