Se separa albusurile de galbenusuri, se bat albusurile spuma cu zaharul pana se fac bat, apoi adaugam galbenusurile pe rand si la urma faina amestecata dinainte cu praful de copt. Turnam in tava tapata cu hartie de copt si coacem 10-15 minute pana devine aurie. O rasturnam cu tot cu hartia de copt pe un servet de bucatarie, rulam si lasam la racit. Dupa ce se raceste, desfacem din servet, desprindem hartia de copt si ungem cu putin gem, nu prea mult ca sa nu curga. Rulam din nou si taiem toata rulada felii.
Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii