Se face un aluat de pandispan clasic care se coace pe tava de rulada imbracata cu folie alimentara.
Cind s-a copt se rastoarna pe un servet umed si se ruleaza .
Se deruleaza si se pune inghetata deasupra ;peste inghetata se pune dulceata si fructele de kiwi(se lasa citeva felii pentru decor)
Se ruleaza cu grija , se imbraca in folie de Al si se da la congelator
Cind se serveste se scoate folia ,se pune pe platou si se decoreaza cu restul de kiwi
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii