autor:

Alina

» » , Dulciuri diverse, Prajituri

Rulada cu mascarpone, rodie si goji

Autor: Alina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 martie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 martie 2014

Ingrediente
Ingrediente:, Pasta decorativa, 1 albus, 20 g cacao neagra, 20 g faina, 30 g zahar, 30 g unt, , Blat, 4 oua, 125 g faina, 150 g zahar tos, 1 praf de sare, , Crema, 150 g mascarpone, 200 ml frisca vegetala lichida, 2 lg fructe goji deshidratate, 1/2 rodie

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

20 voturi

Mod de preparare

Pasta decorativa
1. Pentru a face pasta decorativa mixam toate ingredientele bine.
2. Punem in tava (38 x 28cm) modelul si hartia de copt.
3. Punem pasta intr-un sprit cu varf simplu (folositi unul bun, eu am avut unul caruia ii tot sarea capacul :( si a iesit cam intrerupt) si spriam dupa model.
4. Bagam tava in frigider pentru 15-20 min.
Blat:
1. Preincalzim cuptorul la 180 grade C.
2. Separam albusurile de galbenusuri.
3. Batem albusurile spuma cu praful de sare. Adaugam apoi 100 g de zahar si mixam pana la dizolvarea acestuia.
4. Galbenusurile le batem spuma cu 50 g zahar pana la dizolvarea (aproape) completa a acestuia.
5. Amestecam albusurile cu galbenusurile cu ajutorul unei spatule.
6. Incorporam, tot cu ajutorul spatulei, faina cernuta in compozitie.
7. Scoatem tava din frigider, turnam compozitia in ea si nivelam.
8. Introducem tava in cuptor, pe raftul din mijloc, pentru 15-20 min (faceti testul cu scobitoarea).
9. Scoatem din cuptor, dezlipim blatul de hartia de copt si rulam cu hartie cu tot.
Crema
1. Batem frisca lichida pana cand capata consistenta.
2. Adaugam branza mascarpone si mixam pana la omogenizare.
3. Adaugam fructele goji, semintele de rodie si amestecam cu ajutorul unei linguri.
Asamblare:
Dupa ce s-a racit, taiem marginile, umplem blatul cu crema si introducem in frigider pentru 3 h.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu mascarpone, rodie si goji" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Peanut Caramel Brownies

Peanut Caramel Brownies

Preincalzim cuptorul la 180 de grade. Tapetam o tava de dimensiuni 24/24cm cu hartie de copt. Ciocolata

27 voturi    11 comentarii
20 min
Prajituri
Mini eclere

Mini eclere

1. Preincalzim cuptorul la 220 grade C. 2. Punem uleiul si apa intr-o cratita pe foc. Lasam sa dea

21 voturi    15 comentarii
1h
Prajituri

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 11 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Tenciu Stella , 24 noiembrie 2014

    Visualizza traduzione, sopra la foto su fb

  • Fara foto

    Lya Lala , 16 august 2014

    e minunata multumesc

  • Fara foto

    Ana Grigoroscuta , 16 iunie 2014

    Buonissimooooo!

    • Fara foto

      Alexandra Petronela Copcea , 16 iunie 2014

      cred ca trebuie sa o deseman noi

    • Fara foto

      Antonella Inglese , 19 mai 2014

      chi la sa tradurre??????????????'

    • Fara foto

      Smaranda Marcela Ion , 17 mai 2014

      de unde se poate cumpara hartia decorative?

    • Alina

      Alina (Chef de cuisine) , 02 aprilie 2014

      Va multumesc!

    • Fara foto

      Andreea Mutes , 21 martie 2014

      buonissima...

    • Mare_Adrian

      Mare_Adrian (Bucatar) , 20 martie 2014

      O idee excelenta..o sa incerc si eu

    • Szabo_Ioana

      Szabo_Ioana (Chef de cuisine) , 12 martie 2014

      Arata deosebit de frumos si cred ca si gustul este pe masura . Multumim pt reteta :)

    • Fara foto

      Irina Buliga , 12 martie 2014

      FOARTE FAINA SI BUNA

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

20 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • Pasta decorativa
  • 1 albus
  • 20 g cacao neagra
  • 20 g faina
  • 30 g zahar
  • 30 g unt
  • Blat
  • 4 oua
  • 125 g faina
  • 150 g zahar tos
  • 1 praf de sare
  • Crema
  • 150 g mascarpone
  • 200 ml frisca vegetala lichida
  • 2 lg fructe goji deshidratate
  • 1/2 rodie

Raporteaza reteta

Retete
de Alina
Mancare de Vinete

Mancare de Vinete

Se curata vinetele partial de coaja si se spala, se pun apoi in apa cu sare pentru 20 minute. Se

2 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Paine cu mei si seminte

Paine cu mei si seminte

1. Preparam maiaua astfel: dizolvam drojdia in apa calduta si amestecam cu lingurita de zahar si

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Prajitura cu visine, cacao si ciocolata

Prajitura cu visine, cacao si ciocolata

1. Preincalzim cuptorul la 190 grade Celsius. 2. Separam albusurile de galbenusuri. 3. Batem albusurile

1 vot    0 comentarii
45 min
Prajituri

Alina (Chef de cuisine)

Va multumesc!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Chec marmorat Chec marmorat

Se separa albusurile de galbenusuri, punandu-se fiecare in cate un vas mare de mixer. Se bat albusurile spuma tare, se adauga zeama

0 voturi    0 comentarii
25 min
Dulciuri diverse
Dulce cu curmale Dulce cu curmale

Intr-o tigaie, punem la incalzit curmalele macinate cu zaharul si adaugam si margarina si lasam sa se topeasca impreuna pana devine

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Tarta cu zmeura si crema aerata