1. Albusurile se bat spuma.Galbenusurile se bat cu zaharul pana ce acesta se topeste.Se adauga untul (moale), faina, si bezeaua amestecand usor cu o spatula. Se toarna compozitia in tava unsa si tapetata cu hartie si si se coace in cuptorul bine incins aproximativ 20 de minute.
Dupa ce s-a copt, se rastoarna foaia pe un servet umed, se ruleaza si se lasa sa se racesca.
2. Se bat galbenusurile cu zaharul si fain apana cand amestecul devine spumos.Se fierbe laptele cu bastonul de vanilie.Dupa ce s-a racit laptele se toarna peste oua, amestecand incontinuu.Se da la foc mis si se amesteca pana cand crema devine consistenta.Se lasa sa se raceasca.Se pastreaza 3-4 linguri pentru ornat rulada.Se intinde crema pe foaia de rulada, se adauga boabele de struguri taiate pe jumatate si se ruleaza din nou foaia.Se orneaza cu crema de vanilie si boabe de strguri si se da la rece.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii