Ingrediente
ingrediente pentru blat, -6 oua, -50 g unt, -100 g faina, -125 g faina, ingredinete pentru crema, -2 galbenusuri, -250 ml lapte, -5 g zahar pudra, -1/2 baton de vanilie, -1 lingura faina, -i ciorchine struguri,
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
2 voturi
Mod de preparare
Dupa ce s-a copt, se rastoarna foaia pe un servet umed, se ruleaza si se lasa sa se racesca.
2. Se bat galbenusurile cu zaharul si fain apana cand amestecul devine spumos.Se fierbe laptele cu bastonul de vanilie.Dupa ce s-a racit laptele se toarna peste oua, amestecand incontinuu.Se da la foc mis si se amesteca pana cand crema devine consistenta.Se lasa sa se raceasca.Se pastreaza 3-4 linguri pentru ornat rulada.Se intinde crema pe foaia de rulada, se adauga boabele de struguri taiate pe jumatate si se ruleaza din nou foaia.Se orneaza cu crema de vanilie si boabe de strguri si se da la rece.
murigneau (Chef de cuisine) , 24 iunie 2009
Interesanta reteta, ar fi interesant sa stiu si ce struguri folosim.