autor:

iulia

» » Torturi

Rulada cu struguri

Autor: iulia (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 30 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: iulia (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 30 martie 2009

Ingrediente
ingrediente pentru blat, -6 oua, -50 g unt, -100 g faina, -125 g faina, ingredinete pentru crema, -2 galbenusuri, -250 ml lapte, -5 g zahar pudra, -1/2 baton de vanilie, -1 lingura faina, -i ciorchine struguri,

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare

1. Albusurile se bat spuma.Galbenusurile se bat cu zaharul pana ce acesta se topeste.Se adauga untul (moale), faina, si bezeaua amestecand usor cu o spatula. Se toarna compozitia in tava unsa si tapetata cu hartie si si se coace in cuptorul bine incins aproximativ 20 de minute.
Dupa ce s-a copt, se rastoarna foaia pe un servet umed, se ruleaza si se lasa sa se racesca.
2. Se bat galbenusurile cu zaharul si fain apana cand amestecul devine spumos.Se fierbe laptele cu bastonul de vanilie.Dupa ce s-a racit laptele se toarna peste oua, amestecand incontinuu.Se da la foc mis si se amesteca pana cand crema devine consistenta.Se lasa sa se raceasca.Se pastreaza 3-4 linguri pentru ornat rulada.Se intinde crema pe foaia de rulada, se adauga boabele de struguri taiate pe jumatate si se ruleaza din nou foaia.Se orneaza cu crema de vanilie si boabe de strguri si se da la rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu struguri" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Rulada cu gem de struguri

Rulada cu gem de struguri

Se separa albusurile de galbenusuri, se bat albusurile spuma cu zaharul pana se fac bat, apoi adaugam

0 voturi    0 comentarii
40 min
Prajituri
Inimioare dulci cu branza si sos de capsuni

Inimioare dulci cu branza si sos de capsuni

Pentru blat, se incalzeste cuptorul la 180⁰C.Se unge cu grasime si se tapeteaza cu faina o tava

5 voturi    4 comentarii
1h
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • murigneau

    murigneau (Chef de cuisine) , 24 iunie 2009

    Interesanta reteta, ar fi interesant sa stiu si ce struguri folosim.

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 26 mai 2009

    Yammi,Yammi,cred ca arata superb cand este gata,felicitari.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 26 mai 2009

    Interesanta reteta. Ma tenteaza

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

  • ingrediente pentru blat
  • -6 oua
  • -50 g unt
  • -100 g faina
  • -125 g faina
  • ingredinete pentru crema
  • -2 galbenusuri
  • -250 ml lapte
  • -5 g zahar pudra
  • -1/2 baton de vanilie
  • -1 lingura faina
  • -i ciorchine struguri

Raporteaza reteta

murigneau (Chef de cuisine)

Interesanta reteta, ar fi interesant sa stiu si ce struguri folosim.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Halloween pumpkin and chocolate cake Halloween pumpkin and chocolate cake

Pornim cuptorul la 250 grade C. Tapetam doua forme pentru dovleac cu unt si faina. Pregatim o tava cu hartii mici pentru muffins. Muffins: Cernem

0 voturi    0 comentarii
5h 30 min
Dulciuri diverse
Tort de toamna pentru siluete fine Tort de toamna pentru siluete fine

Pentru blat Semintele si nucile se vor frula pana a obtine o faina. Se amesteca toate ingredientele pana ad avea o consistenta omogena Se

0 voturi    0 comentarii
55 min
Dulciuri diverse
Red Velvet Cake - Tort "Catifea Rosie"