Vinetele curatate de coaja se taie pe lung in felii subtiri,se presara cu sare si se lasa sa se patrunda.Se prajesc in 4 linguri de ulei.
Snitelele se bat,se condimenteaza.Peste ele se asaza feliile de vinete,se ruleaza si se prind cu scobitori.
Rulourile se prajesc in uleiul ramas de la vinete 10 minute.;se iau de pe foc si se pastreaza calde.
Rosiile se curata de pielita si de seminte,si se taie felii;se calesc in 2 linguri de ulei.Se iau de pe foc,se adauga untul,busuiocul tocat,sarea si piperul.Rulourile se vor aseza peste sosul de rosii si se poate servi.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii