autor:

zana b.

» » Fripturi

Rulada cu vinete si curcan

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 mai 2009

Ingrediente
2 vinete, linguri de ulei,8 snitele de curcan,piper,600g rosii,1 lingura unt,

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Vinetele curatate de coaja se taie pe lung in felii subtiri,se presara cu sare si se lasa sa se patrunda.Se prajesc in 4 linguri de ulei.

Snitelele se bat,se condimenteaza.Peste ele se asaza feliile de vinete,se ruleaza si se prind cu scobitori.

Rulourile se prajesc in uleiul ramas de la vinete 10 minute.;se iau de pe foc si se pastreaza calde.

Rosiile se curata de pielita si de seminte,si se taie felii;se calesc in 2 linguri de ulei.Se iau de pe foc,se adauga untul,busuiocul tocat,sarea si piperul.Rulourile se vor aseza peste sosul de rosii si se poate servi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu vinete si curcan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura inabusita din carne de porc si vitel

Friptura inabusita din carne de porc si vitel

Fripturile inabusite nu pierd nimic din savoarea celor prajite sau la cuptor, sunt foarte moi, gustoase

19 voturi    2 comentarii
1h 45 min
Fripturi
Gratar piept de pui cu garnitura de legume

Gratar piept de pui cu garnitura de legume

Luam pieptul de pui il spalam il stergem cu un servetel de apa apoi taiem in 2 bucati apoi fiecare

12 voturi    8 comentarii
50h
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • 2 vinete, linguri de ulei,8 snitele de curcan,piper,600g rosii,1 lingura unt,

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Piept de pui cu mustar si cartofi cu unt si condimente