Vinetele curatate de coaja se taie pe lung in felii subtiri,se presara cu sare si se lasa sa se patrunda.Se prajesc in 4 linguri de ulei.
Snitelele se bat,se condimenteaza.Peste ele se asaza feliile de vinete,se ruleaza si se prind cu scobitori.
Rulourile se prajesc in uleiul ramas de la vinete 10 minute.;se iau de pe foc si se pastreaza calde.
Rosiile se curata de pielita si de seminte,si se taie felii;se calesc in 2 linguri de ulei.Se iau de pe foc,se adauga untul,busuiocul tocat,sarea si piperul.Rulourile se vor aseza peste sosul de rosii si se poate servi.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii