Vinetele curatate de coaja se taie pe lung in felii subtiri,se presara cu sare si se lasa sa se patrunda.Se prajesc in 4 linguri de ulei.
Snitelele se bat,se condimenteaza.Peste ele se asaza feliile de vinete,se ruleaza si se prind cu scobitori.
Rulourile se prajesc in uleiul ramas de la vinete 10 minute.;se iau de pe foc si se pastreaza calde.
Rosiile se curata de pielita si de seminte,si se taie felii;se calesc in 2 linguri de ulei.Se iau de pe foc,se adauga untul,busuiocul tocat,sarea si piperul.Rulourile se vor aseza peste sosul de rosii si se poate servi.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii