Biscuitii i-am macinat cu cacao si nuca. Am adaugat untul topit si laptele condensat.
Compozitia rezultata am intins-o pe o folie de aluminiu bine unsa cu unt. Am pus banane de-a lungul foii si am rulat cu ajutorul foliei de aluminiu.
Am pus deasupra putina glazura de ciocolata si am presarat cu bombonele colorate. Am dat la frigider pana s-a intarit glazura.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii