Rulada de branza

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Branza de vaci 1kg
  • Pate de ficat 0400kg
  • Oua 15 buc
  • Unt 0,400kg
  • Sare,
  • Lamaie,1 bucata
  • Marar 1 legatura

Mod de preparare

Preparare:

Branza de vaci se trage prin o sita fina. Se amesteca cu 0,200kg de unt lasat din timp la temperatura camerei,2 galbenusuri si marar proapat tocat. Se sareaza compozitia si se framanta bine.

Pateul se trage prin sita,se amesteca cu 0,100kg de unt muiat si cu 2 galbenusuri.

Celalte oua se fierb si li se scot galbenusurile. Galbenusurile se trag prin sita si se amesteca cu 0,100kg de unt.

Pasta de branza bine framantata, se intinde pe o folie de plastic,si se da putin la rece (10min) apoi se scoate si pune stratul din pasta de pate. Se lasa ambele straturi la temperatura camerei.

Din pasta de galbenus se modeleaza un baston de lungimea foliei si se da la rece. Cand s-a intarit se monteaza in mijlocul foliei si se ruleaza folia cu tot cu umplutura in jurul lui. Rulada se da la rece sa se intareasca. Dupa racire se poate taia, atat cat este nevoie, restul trebuie tinut in frigider. Este ideal.

Pentru mese festive,dar poate fi si un mic dejun.

Albusurile fierte se umplu cu diferite paste.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise