autor:

paviasi

» » Aperitive

Rulada de branza

Autor: paviasi (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 24 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: paviasi (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 24 iunie 2010

Ingrediente
Branza de vaci 1kg, Pate de ficat 0400kg, Oua 15 buc, Unt 0,400kg, Sare,, Lamaie, bucata, Marar 1 legatura

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Preparare:

Branza de vaci se trage prin o sita fina. Se amesteca cu 0,200kg de unt lasat din timp la temperatura camerei,2 galbenusuri si marar proapat tocat. Se sareaza compozitia si se framanta bine.

Pateul se trage prin sita,se amesteca cu 0,100kg de unt muiat si cu 2 galbenusuri.

Celalte oua se fierb si li se scot galbenusurile. Galbenusurile se trag prin sita si se amesteca cu 0,100kg de unt.

Pasta de branza bine framantata, se intinde pe o folie de plastic,si se da putin la rece (10min) apoi se scoate si pune stratul din pasta de pate. Se lasa ambele straturi la temperatura camerei.

Din pasta de galbenus se modeleaza un baston de lungimea foliei si se da la rece. Cand s-a intarit se monteaza in mijlocul foliei si se ruleaza folia cu tot cu umplutura in jurul lui. Rulada se da la rece sa se intareasca. Dupa racire se poate taia, atat cat este nevoie, restul trebuie tinut in frigider. Este ideal.

Pentru mese festive,dar poate fi si un mic dejun.

Albusurile fierte se umplu cu diferite paste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Rulada din ardei rosii umpluta cu crema de branza

Rulada din ardei rosii umpluta cu crema de branza

Separam ouale, galbenusurile le amestecam intr-un vas cu uleiul, pasta de ardei, smantana, faina,

3 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Rulada de pui cu branza

Rulada de pui cu branza

Se spala puiul si se usuca cu prosoape absorbante. Se pune carnea cu pielea in jos pe un tocator

4 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 27 iunie 2010

    E chiar un deliciu.

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 24 iunie 2010

    Cred ca iese grozav!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • Branza de vaci 1kg
  • Pate de ficat 0400kg
  • Oua 15 buc
  • Unt 0,400kg
  • Sare,
  • Lamaie, bucata
  • Marar 1 legatura

Raporteaza reteta

Retete
de paviasi
Placinta Dobrogeana

Placinta Dobrogeana

Nu am o reteta proprizisa a placintei ci un mod de preparare,pentru ca nu avem fiecare din noi,tavi

3 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aluaturi si Foietaje
Pui taranesc

Pui taranesc

Pentru acest preparat avem nevoie de oale de lut sau yena, pentru gratinat,se poate prepara si intr

3 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Fructe  caramel

Fructe caramel

Toate fructele pe care le puteti gasi,inclusiv fructe exotice si din compoturi,se taie cuburi mari.Intr

0 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

E chiar un deliciu.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Cordon bleu din castraveti murati Cordon bleu din castraveti murati

Se taie capetele la castraveti si se indeparteaza miezul cu ajutorul ustensilei de scos cotoarele la mere. Se spala castravetii si

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Tarta cu legume si branza de capra Tarta cu legume si branza de capra

Intai pregatim legumele. Taiem vanata felii rotunde, le ungem cu ulei de masline si le frigem in cuptor pana se rumenesc putin, 15-20

1 vot    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Tort de clatite cu branza