autor:

Fara foto

» » Aperitive

Rulada de carne

Autor: Predescu Stela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Predescu Stela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 iulie 2009

Ingrediente
Muschi de porc, sare, piper, cimbru, usturoi, boia de ardei dulce, 3 linguri mustar iute, 150 g cascaval ras

Dificultate: Redusa Timp: 4h 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Se curata muschiul de pielite si se sterge cu un servet umed, se taie in lungime se bate usor, dandu-i pe cat posibil o forma dreptunghiulara, se condimenteaza
cu sare, piper, cimbru, usturoi, boia de ardei dulce apoi il lasam la macerat 3-4 ore la rece.
Dupa ce s-a macerat carnea si a prins gust de mirodenii ungem cu mustar, presaram cascavalul ras, rulam muschiul si il leagam cu sfoara. Punem rulada de carne peste zeama care a ramas cu mirodeniile si adaugam apa, dupa care o punem la fiert.
Se serveste rece, ca aperitiv.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de carne" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Rulada de carne

Rulada de carne

1 kg. carne tocata se amesteca cu 2 oua crude,sare,piper si 2 felii de paine inmuiate in lapte(stoarse),compozitia

12 voturi    4 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Rulada cu carne de curcan

Rulada cu carne de curcan

Carnea de curcan am batut-o cu ciocanul, apoi am uns-o cu 3/4 din albusul batut spuma. Am presarat

2 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 18 %
219.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 19 iulie 2009

    Arata foarte bine...

Dificultate

Redusa

Timp

4h 30 min

3 voturi

Ingrediente

  • Muschi de porc
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • usturoi
  • boia de ardei dulce
  • 3 linguri mustar iute
  • 150 g cascaval ras

Raporteaza reteta

Retete
de Predescu Stela
Salata arici

Salata arici

Se pune pieptul de pui la fiert impreuna cu morcovul, telina si patrunjelul. Cand sunt aproape gata

6 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Ciorba de porc cu tarhon

Ciorba de porc cu tarhon

Carnea se spala si se taie bucati, zarzavatul se taie si el . Se pune carnea la fiert, se indeparteaza

2 voturi    6 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Friptura la tava cu garnitura asortata

Friptura la tava cu garnitura asortata

Carnea se spala se condimenteaza cu sare, piper, cimbru si se pune in tava la cuptor cu ulei si o

9 voturi    2 comentarii
1h
Fripturi
valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

Arata foarte bine...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Aperitive de primavara