autor:

Fara foto

» » Aperitive

Rulada de carne

Autor: Predescu Stela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Predescu Stela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 iulie 2009

Ingrediente
Muschi de porc, sare, piper, cimbru, usturoi, boia de ardei dulce, 3 linguri mustar iute, 150 g cascaval ras

Dificultate: Redusa Timp: 4h 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Se curata muschiul de pielite si se sterge cu un servet umed, se taie in lungime se bate usor, dandu-i pe cat posibil o forma dreptunghiulara, se condimenteaza
cu sare, piper, cimbru, usturoi, boia de ardei dulce apoi il lasam la macerat 3-4 ore la rece.
Dupa ce s-a macerat carnea si a prins gust de mirodenii ungem cu mustar, presaram cascavalul ras, rulam muschiul si il leagam cu sfoara. Punem rulada de carne peste zeama care a ramas cu mirodeniile si adaugam apa, dupa care o punem la fiert.
Se serveste rece, ca aperitiv.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de carne" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Rulada din carne tocata

Rulada din carne tocata

Se spala carnea, se lasa la scurs si apoi se toaca. Odata cu carnea se mai da prin masina de tocat

18 voturi    13 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Rulada surpriza cu carne si legume

Rulada surpriza cu carne si legume

Din carne, cartofii scursi de zeama, usturoiul pisat, ceapa tocata, pasta de tomate, ouale crude,

2 voturi    4 comentarii
2h 10 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 19 iulie 2009

    Arata foarte bine...

Dificultate

Redusa

Timp

4h 30 min

3 voturi

Ingrediente

  • Muschi de porc
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • usturoi
  • boia de ardei dulce
  • 3 linguri mustar iute
  • 150 g cascaval ras

Raporteaza reteta

Retete
de Predescu Stela
Salata arici

Salata arici

Se pune pieptul de pui la fiert impreuna cu morcovul, telina si patrunjelul. Cand sunt aproape gata

6 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Ciorba de porc cu tarhon

Ciorba de porc cu tarhon

Carnea se spala si se taie bucati, zarzavatul se taie si el . Se pune carnea la fiert, se indeparteaza

0 voturi    6 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Friptura la tava cu garnitura asortata

Friptura la tava cu garnitura asortata

Carnea se spala se condimenteaza cu sare, piper, cimbru si se pune in tava la cuptor cu ulei si o

9 voturi    2 comentarii
1h
Fripturi
valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

Arata foarte bine...

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Tacos