Se curata muschiul de pielite si se sterge cu un servet umed, se taie in lungime se bate usor, dandu-i pe cat posibil o forma dreptunghiulara, se condimenteaza
cu sare, piper, cimbru, usturoi, boia de ardei dulce apoi il lasam la macerat 3-4 ore la rece.
Dupa ce s-a macerat carnea si a prins gust de mirodenii ungem cu mustar, presaram cascavalul ras, rulam muschiul si il leagam cu sfoara. Punem rulada de carne peste zeama care a ramas cu mirodeniile si adaugam apa, dupa care o punem la fiert.
Se serveste rece, ca aperitiv.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii