autor:

Fara foto

» » Aperitive

Rulada de carne cu bechamel

Autor: anechei georgeta (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 13 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anechei georgeta (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 13 iulie 2009

Ingrediente
200gr, piept de pui dezosat, un ardei rosu gras, , 100gr bacon,, 100 gr cascaval, marar tocat, , bechamel: 1 lingura mustar, faina, ou, sare piper, ulei 200 ml.

Dificultate: Medie Timp: 50 min

6 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie cat o palma. Se aseaza bacon-ul felii, apoi fasiile de ardei peste care adaugam feliile de cascaval apoi presaram marar tocat.



Rulam totul pana iese ca un baton. Dam ruladele prin bechamel, apoi le prajim in uleiul incins. Se servesc rece, se taie felii sau in jumatate oblic.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de carne cu bechamel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Placinta cu piept de pui

Placinta cu piept de pui

O placinta excelenta, buna si la mic dejun si la picnic si la pachet. Aluat: dizolvam drojdia

8 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Clatite umplute cu cascaval si sunca de pui

Clatite umplute cu cascaval si sunca de pui

Se amesteca bine cu mixerul toate ingredientele pentru clatite si se coc clatitele intr-o cratita. Cascavalul

2 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 31 august 2012

    Cred ca din fotografie lipsesc unele ingrediente,in rest e ok.

  • Czompa

    Czompa (Chef de cuisine) , 24 iulie 2009

    Si mie mi se pare a fi dat prin pesmet si inca ceva: bechamel eu stiu ca e un sos facut din unt topit, faina si subtiat cu lapte. Daca ma insel corectati-ma! Oricum arata foarte bine rulourile din poza.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 24 iulie 2009

    Arata bine,dar nu se observa ardeiul gras rosu si mararul in umplutura .Pare dat si prin pesmet ca prea este crocant...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 23 iulie 2009

      Arata bine, mancarica asta.

    • Fara foto

      ionelagold , 14 iulie 2009

      Imi pare rau ca te dezamagesc , dar reteta ta nu ma convinge . Nu este facuta de tine , sunt piepti de pui umpluti si congelati, apoi prajiti in ulei.

    • Crystyna

      Crystyna (Chef de cuisine) , 14 iulie 2009

      Cred ca e tare buna rulada...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

50 min

6 voturi

Ingrediente

  • 200gr
  • piept de pui dezosat
  • un ardei rosu gras
  • 100gr bacon,
  • 100 gr cascaval
  • marar tocat
  • bechamel: 1 lingura mustar
  • faina
  • ou
  • sare piper
  • ulei 200 ml.

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Cred ca din fotografie lipsesc unele ingrediente,in rest e ok.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornulete cu crenvursti