autor:

Fara foto

» » Aperitive

Rulada de carne cu bechamel

Autor: anechei georgeta (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 13 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anechei georgeta (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 13 iulie 2009

Ingrediente
200gr, piept de pui dezosat, un ardei rosu gras, , 100gr bacon,, 100 gr cascaval, marar tocat, , bechamel: 1 lingura mustar, faina, ou, sare piper, ulei 200 ml.

Dificultate: Medie Timp: 50 min

6 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie cat o palma. Se aseaza bacon-ul felii, apoi fasiile de ardei peste care adaugam feliile de cascaval apoi presaram marar tocat.



Rulam totul pana iese ca un baton. Dam ruladele prin bechamel, apoi le prajim in uleiul incins. Se servesc rece, se taie felii sau in jumatate oblic.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de carne cu bechamel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Chiftelute crocante cu masline, arahide si castraveciori murati

Chiftelute crocante cu masline, arahide si castraveciori murati

Inmuiem miezul de paine in lapte (sau apa) si stoarcem bine. Arahidele prajite le maruntim (nu le

0 voturi    1 comentariu
50 min
Aperitive cu carne
Clatite umplute la cuptor

Clatite umplute la cuptor

Din faina, lapte, oua, ulei, sare si zahar se fac clatite mai grosute (mie mi-au iesit 5 clatite). Ceapa

8 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 31 august 2012

    Cred ca din fotografie lipsesc unele ingrediente,in rest e ok.

  • Czompa

    Czompa (Chef de cuisine) , 24 iulie 2009

    Si mie mi se pare a fi dat prin pesmet si inca ceva: bechamel eu stiu ca e un sos facut din unt topit, faina si subtiat cu lapte. Daca ma insel corectati-ma! Oricum arata foarte bine rulourile din poza.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 24 iulie 2009

    Arata bine,dar nu se observa ardeiul gras rosu si mararul in umplutura .Pare dat si prin pesmet ca prea este crocant...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 23 iulie 2009

      Arata bine, mancarica asta.

    • Fara foto

      ionelagold , 14 iulie 2009

      Imi pare rau ca te dezamagesc , dar reteta ta nu ma convinge . Nu este facuta de tine , sunt piepti de pui umpluti si congelati, apoi prajiti in ulei.

    • Crystyna

      Crystyna (Chef de cuisine) , 14 iulie 2009

      Cred ca e tare buna rulada...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

50 min

6 voturi

Ingrediente

  • 200gr
  • piept de pui dezosat
  • un ardei rosu gras
  • 100gr bacon,
  • 100 gr cascaval
  • marar tocat
  • bechamel: 1 lingura mustar
  • faina
  • ou
  • sare piper
  • ulei 200 ml.

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Cred ca din fotografie lipsesc unele ingrediente,in rest e ok.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piftie din curcan