autor:

Gustos_Ro

» » , , Aperitive, Mancaruri cu carne, Retete de Craciun

Rulada de carne cu carnati din Muntenia

Autor: Gustos_Ro (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 13 ianuarie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Gustos_Ro (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 13 ianuarie 2014

Ingrediente
felii de pulpa de porc, carnati de porc &ndash in functie de numarul de felii de pulpa, Ulei, sare si piper, Optional, se poate condimenta cu usturoi si busuioc, coriandru si bobite de mustar

Dificultate: Redusa Timp: 1h

5 voturi

Mod de preparare

Feliile de carne se spala, se sterg si se bat ca pentru snitel.



Se sareaza si se pipereaza fiecare felie de carne.



Se asaza deasupra carnatul. Se ruleaza carnea si se leaga cu ata.



Deasupra se poate presara usturoi, busuioc, coriandru si bobite de mustar, dupa gust; se pune putin ulei si se introduce vasul la cuptor.



Intre timp cu o lingura se stropesc bucatile de carne cu uleiul din vas. Catre final se poate adauga vin rosu.



Reteta face parte din proiectul “Descopera traditiile culinare romanesti” derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in parteneriat cu brandul Arpis.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de carne cu carnati din Muntenia" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de Craciun
Oua umplute

Oua umplute

Sunt excelente pentru masa de Craciun sau chiar de revelion, mai ales cand sunt cei dragi alaturi.

2 voturi    0 comentarii
50 min
Retete de Craciun
Sarmale old & new style

Sarmale old & new style

Se curăţă ceapa şi se toacă mărunt, după care se pune la călit în puţin ulei, la foc mic

0 voturi    0 comentarii
2h
Retete de Craciun

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • COSTEO

    COSTEO (Chef de cuisine) , 15 ianuarie 2014

    gustossssssssssssssss!!!!!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

5 voturi

Ingrediente

  • felii de pulpa de porc
  • carnati de porc &ndash in functie de numarul de felii de pulpa
  • Ulei
  • sare si piper
  • Optional
  • se poate condimenta cu usturoi si busuioc
  • coriandru si bobite de mustar

Raporteaza reteta

Retete
de Gustos_Ro
Pilaf cu pui si legume la Philips Multicooker

Pilaf cu pui si legume la Philips Multicooker

Philips Multicooker are un program special pentru pilaf si instructiuni pentru preparare. Dupa 40

5 voturi    4 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Berbecut cu sos de legume

Berbecut cu sos de legume

Pulpa de berbecut impreuna cu usturoiul, piperul, sarea, foile de dafin, uleiul de masline si vinul

2 voturi    1 comentariu
1h 40 min
Fripturi
Vinete umplute - reteta din Muntenia

Vinete umplute - reteta din Muntenia

Se taie vinetele in doua pe lungime si se pun in apa cu sare pentru 30 de minute. Se scot din apa,

9 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
COSTEO

COSTEO (Chef de cuisine)

gustossssssssssssssss!!!!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de Craciun

Aperitive reci cu sunca si cascaval Aperitive reci cu sunca si cascaval

Spalam castravetele si il taiem felii rotunde potrivit de groase. Pe un tocator punem o felie sunca de praga, doua felii cascaval,

8 voturi    6 comentarii
15 min
Aperitive
Chisca umpluta cu crupe - Zona Moldova Chisca umpluta cu crupe - Zona Moldova

Intestinul gros de la porc se curata foarte bine, se spala si se freaca cu sare si malai, apoi iar se spala. Se pregateste un amestec

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Peste cu crusta de cartofi