autor:

Gustos_Ro

» » , , Aperitive, Mancaruri cu carne, Retete de Craciun

Rulada de carne cu carnati din Muntenia

Autor: Gustos_Ro (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 13 ianuarie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Gustos_Ro (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 13 ianuarie 2014

Ingrediente
felii de pulpa de porc, carnati de porc &ndash in functie de numarul de felii de pulpa, Ulei, sare si piper, Optional, se poate condimenta cu usturoi si busuioc, coriandru si bobite de mustar

Dificultate: Redusa Timp: 1h

5 voturi

Mod de preparare

Feliile de carne se spala, se sterg si se bat ca pentru snitel.



Se sareaza si se pipereaza fiecare felie de carne.



Se asaza deasupra carnatul. Se ruleaza carnea si se leaga cu ata.



Deasupra se poate presara usturoi, busuioc, coriandru si bobite de mustar, dupa gust; se pune putin ulei si se introduce vasul la cuptor.



Intre timp cu o lingura se stropesc bucatile de carne cu uleiul din vas. Catre final se poate adauga vin rosu.



Reteta face parte din proiectul “Descopera traditiile culinare romanesti” derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in parteneriat cu brandul Arpis.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de carne cu carnati din Muntenia" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de Craciun
Carnati de porc

Carnati de porc

Carnea se trece prin masina de tocat carne impreuna cu usturoi iar la sfarsit se toaca ardeiii curatati

28 voturi    4 comentarii
3h
Retete de Craciun
Turta dulce

Turta dulce

Incepem cu siropul de zahar care necesita racire inainte de a fi folosit. Punem un vas pe foc, cu

3 voturi    0 comentarii
3h
Retete de Craciun

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 31 %
799.99 lei
549.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • COSTEO

    COSTEO (Chef de cuisine) , 15 ianuarie 2014

    gustossssssssssssssss!!!!!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

5 voturi

Ingrediente

  • felii de pulpa de porc
  • carnati de porc &ndash in functie de numarul de felii de pulpa
  • Ulei
  • sare si piper
  • Optional
  • se poate condimenta cu usturoi si busuioc
  • coriandru si bobite de mustar

Raporteaza reteta

Retete
de Gustos_Ro
Pilaf cu pui si legume la Philips Multicooker

Pilaf cu pui si legume la Philips Multicooker

Philips Multicooker are un program special pentru pilaf si instructiuni pentru preparare. Dupa 40

7 voturi    4 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Berbecut cu sos de legume

Berbecut cu sos de legume

Pulpa de berbecut impreuna cu usturoiul, piperul, sarea, foile de dafin, uleiul de masline si vinul

2 voturi    1 comentariu
1h 40 min
Fripturi
Vinete umplute - reteta din Muntenia

Vinete umplute - reteta din Muntenia

Se taie vinetele in doua pe lungime si se pun in apa cu sare pentru 30 de minute. Se scot din apa,

10 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
COSTEO

COSTEO (Chef de cuisine)

gustossssssssssssssss!!!!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de Craciun

Cotlet de porc in aluat, cu varza si cartofi Cotlet de porc in aluat, cu varza si cartofi

Cotletul curatat bine de pielite il condimentam, apoi il ungem cu mustar pe toate partile si il invelim in felii de prosciutto crudo,

0 voturi    0 comentarii
2h
Fripturi
Tiramisu cu mouse de ciocolata Tiramisu cu mouse de ciocolata

Ciocolata alba si ciocolata amara se topesc separat. Ouale se bat spuma cu zaharul. Frisca se bate bine,se tine in frigider. Compozitia

37 voturi    9 comentarii
2h
Prajituri
Lichior de cafea