Rulada de carne cu ou

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa
Rulada de carne cu ou

Ingrediente

  • 400 gr carne tocata de vita
  • 6 oua
  • 100 gr paine
  • ketchup
  • o legatura de marar
  • ulei,sare,piper
  • cimbru uscat
  • 2 gr nucsoara

Mod de preparare

Pasul 1. Carnea tocata impreuna cu mararul tocat si cu miezul de paine inmuiat in apa si stors bine se amesteca pana la omogenizare.

Pasul 2.Se adauga sarea,piperul,nucsoara,cimbrul si 2 oua crude apoi se amsteca din nou pana devine ca un aluat omogen care se desprinde de maini.Celelalte 4 oua se fierb tare,dupa care se trec prin jet de apa,se racesc si se curata de coaja.

Pasul 3.Pe un blat de masa se intainde carnea sub forma de foaie de aproximativ 2 cm grosime,la mijloc se aseaza ouale fierte, apoi se ruleaza carnea prinzand ouale la mijloc si se da forma unei paini.

Pasul 4. O tava se unge cu putin ulei, in ea se pune painica formata,deasupra se orneaza cu ketchup apoi se pune in cuptorul incins la 180 grade celsius pt circa 25 de minute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

In tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.

Varza noua calita in tuci
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise