Ingrediente
400 gr carne tocata de vita, 6 oua, 100 gr paine, ketchup, o legatura de marar, ulei,sare,piper, cimbru uscat, 2 gr nucsoara
Dificultate: Redusa | Timp: 15 min
11 voturi
Mod de preparare
Pasul 2.Se adauga sarea,piperul,nucsoara,cimbrul si 2 oua crude apoi se amsteca din nou pana devine ca un aluat omogen care se desprinde de maini.Celelalte 4 oua se fierb tare,dupa care se trec prin jet de apa,se racesc si se curata de coaja.
Pasul 3.Pe un blat de masa se intainde carnea sub forma de foaie de aproximativ 2 cm grosime,la mijloc se aseaza ouale fierte, apoi se ruleaza carnea prinzand ouale la mijloc si se da forma unei paini.
Pasul 4. O tava se unge cu putin ulei, in ea se pune painica formata,deasupra se orneaza cu ketchup apoi se pune in cuptorul incins la 180 grade celsius pt circa 25 de minute.
mirey (Chef de cuisine) , 11 iulie 2009
Arata foarte bine.Felicitari pentru prezentare!