Pasul 1. Carnea tocata impreuna cu mararul tocat si cu miezul de paine inmuiat in apa si stors bine se amesteca pana la omogenizare.
Pasul 2.Se adauga sarea,piperul,nucsoara,cimbrul si 2 oua crude apoi se amsteca din nou pana devine ca un aluat omogen care se desprinde de maini.Celelalte 4 oua se fierb tare,dupa care se trec prin jet de apa,se racesc si se curata de coaja.
Pasul 3.Pe un blat de masa se intainde carnea sub forma de foaie de aproximativ 2 cm grosime,la mijloc se aseaza ouale fierte, apoi se ruleaza carnea prinzand ouale la mijloc si se da forma unei paini.
Pasul 4. O tava se unge cu putin ulei, in ea se pune painica formata,deasupra se orneaza cu ketchup apoi se pune in cuptorul incins la 180 grade celsius pt circa 25 de minute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii