autor:

mirela0911

» » , , , , Aperitive, Aperitive cu brinza, Aperitive cu carne, Mancaruri cu carne, Retete de Craciun

Rulada de carne cu sunca si felii de branza

Autor: mirela0911 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 ianuarie 2018

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mirela0911 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 ianuarie 2018

Ingrediente
500 g carne tocata de porc, 1 ou, sare, piper dupa gust, 2 lg pesmet, 2 catei de usturoi, 6 felii de sunca, 6 felii branza topita Delaco, masline negre, ardei gras rosu

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

29 voturi

Mod de preparare

Intr-un vas, se amesteca carnea tocata cu oul, pesmetul, usturoiul pisat, sare si piper dupa gust. Se omogenizeaza bine, apoi se ia carnea si se pune pe o bucata de hartie de copt. Se intinde cu ajutorul mainilor sau al sucitorului sub forma de dreptunghi.

Se asaza peste carne, feliile de sunca, iar deasupra, se pun feliile de branza. Se presara masline negre feliate si ardei gras rosu taiat cubulete. Cu ajutorul hartiei de copt, se ruleaza carnea pe lungime, apoi se asaza in tava tapetata cu hartie de copt.

Se da la cuptorul preincalzit la 190 de grade C, pana se rumeneste frumos deasupra si este facuta. Se taie putin din ea si se gusta. Daca este gata, se poate scoate din cuptor.

Se poate servi atat ca aperitiv, cat si ca fel principal, alaturi de ganitura preferata!

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de carne cu sunca si felii de branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de Craciun
Prajitura cu ciocolata

Prajitura cu ciocolata

Intr-un castron cernem faina cu cacaua, zaharul pudra, praful de copt, bicarbonatul de sodiu si un

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Retete de Craciun
Piftie de porc

Piftie de porc

Pentru Revelion, am pregatit piftie de porc. Urechea de porc se parleste si se spala bine. Se

2 voturi    2 comentarii
5h
Retete de Craciun

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

29 voturi

Ingrediente

  • 500 g carne tocata de porc
  • 1 ou
  • sare
  • piper dupa gust
  • 2 lg pesmet
  • 2 catei de usturoi
  • 6 felii de sunca
  • 6 felii branza topita Delaco
  • masline negre
  • ardei gras rosu

Raporteaza reteta

Retete
de mirela0911
Ciorba de fasole verde

Ciorba de fasole verde

Pentru mine este cea mai buna ciorba de sezon! Se curata fasolea la capete, se spala si se rupe

4 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Supe de legume
Salata cu paste, ciuperci si rosii

Salata cu paste, ciuperci si rosii

Se pun pastele la fiert in apa cu sare conform instructiunilor de pe pachet. Dupa ce au fiert se

5 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Aperitive cu carne
Prajitura din albusuri cu zmeura

Prajitura din albusuri cu zmeura

Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare. Se adauga pe rand zaharul si zaharul vanilat si

2 voturi    1 comentariu
1h
Inghetate
Retete

din Retete de Craciun

Aluat fraged cu untura si cidru Aluat fraged cu untura si cidru

Acest tip de aluat se pretează la cornulețe fragede, rulouri cu cremă și orice bunătăți mai doriți să preparați. Aluatul

0 voturi    0 comentarii
3h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Cozonac cu aluat oparit Cozonac cu aluat oparit

Pentru inceput punem 100 g de faina intr-un lighean si turnam 200 ml de lapte fierbinte, amestecam si lasam sa se racoreasca putin. Dupa

0 voturi    0 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Briose Red Velvet de Craciun