autor:

» » Aperitive

Rulada de carne tocata cu spanac si rosii cu garnitura de legume sote

Autor: carmita (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 aprilie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: carmita (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 aprilie 2011

Ingrediente
2 felii de pâine ,, 1 ceapa ,, 200 g spanac,, sare, piper negru, , busuioc, 1 lingurita mustar, 2 cuburi concentrat de vita, 100 g caşcaval, , 1 cutie roşii decojite,, 500 g carne tocată de vita,, 1 ou, 1 linguriţă muştar, 2-3 căţei de usturoi, , 250 g cartofi,, - o punga legume congelate, 2 linguri ulei, 1 lingură pastă de tomate, , busuioc.

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Carnea tocată se amestecă cu pâinea înmuiată şi stoarsă bine, oul, muştarul, ceapa tocată, sare, piper ,busuiocul, concentratul de vita sfaramat ,usturoiul tocat. Se întinde compoziţia de carne pe o folie de aluminiu, într-un dreptunghi (. Se presară deasupra spanacul scurs bine,(pe care l-am fiert intai pe jumatate ) apoi caşcavalul ras şi rosiile pasate bine . Se rulează carnea, se pune într-o tavă unsă ,peste care se pune folie de aluminiu şi se coace în cuptorul încins circa 50 de minute.
Pentru sote calim in putin ulei o ceapa ,adaugam cartofii fierti si taiati cubulete si mazarea cu morcovul fiert ,de la punga .
Se sareaza si se pipereaza dupa gust .
Se decoreaza cu patrunjel .
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de carne tocata cu spanac si rosii cu garnitura de legume sote" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 13 iulie 2012

    Tare reusita!

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 08 aprilie 2011

    Delicios! *****

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 07 aprilie 2011

    Foarte bine prezentata! Felicitari!

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

4 voturi

Ingrediente

  • 2 felii de pâine ,
  • 1 ceapa ,
  • 200 g spanac,
  • sare
  • piper negru
  • busuioc
  • 1 lingurita mustar
  • 2 cuburi concentrat de vita
  • 100 g caşcaval
  • 1 cutie roşii decojite,
  • 500 g carne tocată de vita,
  • 1 ou
  • 1 linguriţă muştar
  • 2-3 căţei de usturoi
  • 250 g cartofi,
  • - o punga legume congelate
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingură pastă de tomate
  • busuioc.

Raporteaza reteta

Retete
de carmita
Mancare de bame

Mancare de bame

Saram,piperam pulpele si le punem putin la prajit , adaugam ceapa,bamele congelate ,sosul de rosii

48 voturi    6 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Piure de urzici

Piure de urzici

Spalam urzicile in mai multe ape , le oparim si le punem la fiert timp de 20 min.Dupa ce au fiert

18 voturi    9 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarta cu parizer si legume

Tarta cu parizer si legume

Pregatim un aluat din : -o cutie de crema de branza de 150 gr (eu am folosit de la Apetito ,cu ceapa

6 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Aperitive

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Tare reusita!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Aripioare picante la cuptor