autor:

» » Aperitive

Rulada de cascaval

Autor: romila irina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 septembrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: romila irina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 septembrie 2012

Ingrediente
200g unt, 200ml lapte, 4 linguri faina, 4 oua, 300g cascaval, 200g smantana, sare, cate o lingura ulei si faina pentru tava, 2 legaturi marar

Dificultate: Redusa Timp: 12h

0 voturi

Mod de preparare

Se topeste untul intr-o tigaie, la foc mic. Presari cate o lingura faina si amesteci repede ca sa nu faca cocoloase.

Adaugi treptat laptele,amestecand continuu pentru omogenizare.

Stingi focul, iar dupa ce sosul alb s-a mai racit, incorporezi ouale rand pe rand si putina sare. Torni compozitia intr-o tava de aproximativ 25*35, unsa cu ulei si tapetata cu faina, pe care o dai la cuptor pentru 30 minute pana ce preparatul se rumeneste usor.

Rastorni cu grja foaia pe un servet umed si o rulezi impreuna cu acesta. Dupa 10 minute o derulezi, presori uniform cascavalul ras, pui mararul taiat fin si stropesti cu smantana. Rulezi strans si o ambalezi in folie de plastic.

Pastrezi rulada in frigider pana a doua zi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Rulada de pui cu ardei kapia si cascaval

Rulada de pui cu ardei kapia si cascaval

Ardeiul kapia il coacem, il lasam sa se racoreasca, apoi il decojim, il taiem pe o parte, scoatem

8 voturi    7 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Rulada de cascaval in crusta de mac

Rulada de cascaval in crusta de mac

Am pus cele două sortimente de cașcaval în apă clocotită și le-am lăsat să se topească. Durează

13 voturi    1 comentariu
45 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

12h

0 voturi

Ingrediente

  • 200g unt
  • 200ml lapte
  • 4 linguri faina
  • 4 oua
  • 300g cascaval
  • 200g smantana
  • sare
  • cate o lingura ulei si faina pentru tava
  • 2 legaturi marar

Raporteaza reteta

Retete

din Aperitive cu brinza

Porumb crocant cu topping de telemea Porumb crocant cu topping de telemea

Am uscat cu un prosop porumbul fiert și l-am așezat pe grill cca 3 minute, cât să devină puțin crocant. Am adăugat untul

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive
Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Rosii umplute