autor:

Fara foto

» » Aperitive

Rulada de cascaval

Autor: romila irina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 septembrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: romila irina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 septembrie 2012

Ingrediente
200g unt, 200ml lapte, 4 linguri faina, 4 oua, 300g cascaval, 200g smantana, sare, cate o lingura ulei si faina pentru tava, 2 legaturi marar

Dificultate: Redusa Timp: 12h

0 voturi

Mod de preparare

Se topeste untul intr-o tigaie, la foc mic. Presari cate o lingura faina si amesteci repede ca sa nu faca cocoloase.

Adaugi treptat laptele,amestecand continuu pentru omogenizare.

Stingi focul, iar dupa ce sosul alb s-a mai racit, incorporezi ouale rand pe rand si putina sare. Torni compozitia intr-o tava de aproximativ 25*35, unsa cu ulei si tapetata cu faina, pe care o dai la cuptor pentru 30 minute pana ce preparatul se rumeneste usor.

Rastorni cu grja foaia pe un servet umed si o rulezi impreuna cu acesta. Dupa 10 minute o derulezi, presori uniform cascavalul ras, pui mararul taiat fin si stropesti cu smantana. Rulezi strans si o ambalezi in folie de plastic.

Pastrezi rulada in frigider pana a doua zi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Rulada de cascaval in crusta de mac

Rulada de cascaval in crusta de mac

Am pus cele două sortimente de cașcaval în apă clocotită și le-am lăsat să se topească. Durează

6 voturi    1 comentariu
45 min
Aperitive
Rulada de cascaval

Rulada de cascaval

Intr-un vas mare cu apa punem cascavalul in amabalaj sau pus intr-o punga de copt inchisa ermetic

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

12h

0 voturi

Ingrediente

  • 200g unt
  • 200ml lapte
  • 4 linguri faina
  • 4 oua
  • 300g cascaval
  • 200g smantana
  • sare
  • cate o lingura ulei si faina pentru tava
  • 2 legaturi marar

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza sarata si vanata Pateuri cu branza sarata si vanata

Aluatul il scoatem de cu seara in frigider sa se dezghete. Umplutura- intr-un bol amestecam bine branzeturile, adaugam vanata si usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Crema de branza (Liptai)