autor:

Fara foto

» » Aperitive

Rulada de cascaval

Autor: romila irina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 septembrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: romila irina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 septembrie 2012

Ingrediente
200g unt, 200ml lapte, 4 linguri faina, 4 oua, 300g cascaval, 200g smantana, sare, cate o lingura ulei si faina pentru tava, 2 legaturi marar

Dificultate: Redusa Timp: 12h

0 voturi

Mod de preparare

Se topeste untul intr-o tigaie, la foc mic. Presari cate o lingura faina si amesteci repede ca sa nu faca cocoloase.

Adaugi treptat laptele,amestecand continuu pentru omogenizare.

Stingi focul, iar dupa ce sosul alb s-a mai racit, incorporezi ouale rand pe rand si putina sare. Torni compozitia intr-o tava de aproximativ 25*35, unsa cu ulei si tapetata cu faina, pe care o dai la cuptor pentru 30 minute pana ce preparatul se rumeneste usor.

Rastorni cu grja foaia pe un servet umed si o rulezi impreuna cu acesta. Dupa 10 minute o derulezi, presori uniform cascavalul ras, pui mararul taiat fin si stropesti cu smantana. Rulezi strans si o ambalezi in folie de plastic.

Pastrezi rulada in frigider pana a doua zi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval

Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval

Compozitia de carne: Intr-un bol amestecam carnea tocata cu oul si pesmetul. Punem sare, piper

4 voturi    0 comentarii
1h 35 min
Mancaruri cu carne
Rulada cu telemea si cascaval cu nuci

Rulada cu telemea si cascaval cu nuci

Decongelam aluatul .Branza o faramitam bine iar cascavalul il dam prin razatoare.Amestecam branza

4 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L White

- 15 %
299.99 lei
254.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

12h

0 voturi

Ingrediente

  • 200g unt
  • 200ml lapte
  • 4 linguri faina
  • 4 oua
  • 300g cascaval
  • 200g smantana
  • sare
  • cate o lingura ulei si faina pentru tava
  • 2 legaturi marar

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Batoane de porumb cu branza Batoane de porumb cu branza

Se strecoara porumbul si se amesteca cu ouale, uleiul, branza si restul ingredientelor in afara de pesmet. Se amesteca bine pana se

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive cu brinza
Pasta de branza cu ceapa verde