Se topeste untul intr-o tigaie, la foc mic. Presari cate o lingura faina si amesteci repede ca sa nu faca cocoloase.
Adaugi treptat laptele,amestecand continuu pentru omogenizare.
Stingi focul, iar dupa ce sosul alb s-a mai racit, incorporezi ouale rand pe rand si putina sare. Torni compozitia intr-o tava de aproximativ 25*35, unsa cu ulei si tapetata cu faina, pe care o dai la cuptor pentru 30 minute pana ce preparatul se rumeneste usor.
Rastorni cu grja foaia pe un servet umed si o rulezi impreuna cu acesta. Dupa 10 minute o derulezi, presori uniform cascavalul ras, pui mararul taiat fin si stropesti cu smantana. Rulezi strans si o ambalezi in folie de plastic.
Pastrezi rulada in frigider pana a doua zi.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii