autor:

Fara foto

» » Aperitive

Rulada de cascaval

Autor: romila irina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 septembrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: romila irina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 septembrie 2012

Ingrediente
200g unt, 200ml lapte, 4 linguri faina, 4 oua, 300g cascaval, 200g smantana, sare, cate o lingura ulei si faina pentru tava, 2 legaturi marar

Dificultate: Redusa Timp: 12h

0 voturi

Mod de preparare

Se topeste untul intr-o tigaie, la foc mic. Presari cate o lingura faina si amesteci repede ca sa nu faca cocoloase.

Adaugi treptat laptele,amestecand continuu pentru omogenizare.

Stingi focul, iar dupa ce sosul alb s-a mai racit, incorporezi ouale rand pe rand si putina sare. Torni compozitia intr-o tava de aproximativ 25*35, unsa cu ulei si tapetata cu faina, pe care o dai la cuptor pentru 30 minute pana ce preparatul se rumeneste usor.

Rastorni cu grja foaia pe un servet umed si o rulezi impreuna cu acesta. Dupa 10 minute o derulezi, presori uniform cascavalul ras, pui mararul taiat fin si stropesti cu smantana. Rulezi strans si o ambalezi in folie de plastic.

Pastrezi rulada in frigider pana a doua zi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Rulada de pui cu cascaval

Rulada de pui cu cascaval

Pieptul de pui se feliaza si se bate cu ciocanul de snitele.Se sareaza si se pipereaza. Asezam feliile

10 voturi    8 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Rulada cu telemea si cascaval cu nuci

Rulada cu telemea si cascaval cu nuci

Decongelam aluatul .Branza o faramitam bine iar cascavalul il dam prin razatoare.Amestecam branza

4 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

12h

0 voturi

Ingrediente

  • 200g unt
  • 200ml lapte
  • 4 linguri faina
  • 4 oua
  • 300g cascaval
  • 200g smantana
  • sare
  • cate o lingura ulei si faina pentru tava
  • 2 legaturi marar

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Bilute cu telemea