autor:

dicarmencitta1957

» » Aperitive

Rulada de ciuperci cu sunca si plante aromatice.

Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 22 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 22 iulie 2009

Ingrediente
300 gr ciuperci champignion., 250 gr bacon sau kaizer., 2 linguri unt., 1 ceapa rosie mai mare., 3 catei de usturoi., 1 lingurita plante aromatice., 300 ml smantana grasa., 100 ml supa de legume Knorr., 100 gr pesmet., 2 oua., 100 ml vin alb., 3 linguri nuci zdrobite(sau migdale).

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Intr-o tigaie de teflon mai adanca se topeste mai intai untul si apoi adaugam baconul sau kaizerul maruntit si le rumenim cam doua minute la foc potrivit.Punem ceapa taiata marunt,usturoiul pisat,ciupercile taiate feliute si o lingurita de plante aromatice.Lasam totul pe foc molcom si amestecam din cand in cand in ele, ca sa nu se prinda(eu pun o plita de fonta sub tigaie ca sa nu se prinda).Cand ciupercile incep sa se rumeneasca turnam peste ele cele 300 gr de smantana si 100 gr supa Knorr de legume si le lasam sa fiarba, pana ce se reduce lichidul rezultat la jumatate.Luam tigaia de pe foc si adaugam urmatoarele ingrediente:pesmetul,ouale batute,vinul,nucile(sau fistic)sare si piper dupa gust.Turnam amestecul bine omogenizat intr-o tava yenna si o bagam la cuptor pentru 30 minute.Se face proba cu scobitoarea si daca este nevoie o mai lasam in cuptor.Se lasa rulada la racit si apoi se taie in felii de grosimea 1 cm.La aceasta rulada merge un pahar de vin alb rece. Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de ciuperci cu sunca si plante aromatice." nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Drob

Drob

Se fierb organele in apa cu sare, apoi se trec prin masina de tocat carne. Usturoiul, ceapa si mararul

2 voturi    5 comentarii
2h
Aperitive cu carne
Rulade mozaic

Rulade mozaic

Pieptul de curcan se taie felii si se bate ca pentru snitele. Condimentam bine pieptul apoi il ungem

7 voturi    5 comentarii
1h 15 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 300 gr ciuperci champignion.
  • 250 gr bacon sau kaizer.
  • 2 linguri unt.
  • 1 ceapa rosie mai mare.
  • 3 catei de usturoi.
  • 1 lingurita plante aromatice.
  • 300 ml smantana grasa.
  • 100 ml supa de legume Knorr.
  • 100 gr pesmet.
  • 2 oua.
  • 100 ml vin alb.
  • 3 linguri nuci zdrobite(sau migdale).

Raporteaza reteta

Retete
de dicarmencitta1957
Tort Tiramisu

Tort Tiramisu

500 ml frisca lichida se bate cu mixerul,la care adaugi o lingura de zahar si un pliculet de zahar

40 voturi    13 comentarii
1h
Torturi
Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Eu cumpar blatul pentru ca niciodata, nu imi iese perfect si mai ales mare si dreptunghiular. Crema

17 voturi    11 comentarii
30 min
Torturi
Supa crema de ciuperci.

Supa crema de ciuperci.

Se taie cubulete ceapa si telina. Intr-o oala de 3 l se topeste untul la foc mediu si se adauga ceapa,

23 voturi    9 comentarii
45 min
Supe de legume
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Strudel oriental Lucica