Intr-o tigaie de teflon mai adanca se topeste mai intai untul si apoi adaugam baconul sau kaizerul maruntit si le rumenim cam doua minute la foc potrivit.Punem ceapa taiata marunt,usturoiul pisat,ciupercile taiate feliute si o lingurita de plante aromatice.Lasam totul pe foc molcom si amestecam din cand in cand in ele, ca sa nu se prinda(eu pun o plita de fonta sub tigaie ca sa nu se prinda).Cand ciupercile incep sa se rumeneasca turnam peste ele cele 300 gr de smantana si 100 gr supa Knorr de legume si le lasam sa fiarba, pana ce se reduce lichidul rezultat la jumatate.Luam tigaia de pe foc si adaugam urmatoarele ingrediente:pesmetul,ouale batute,vinul,nucile(sau fistic)sare si piper dupa gust.Turnam amestecul bine omogenizat intr-o tava yenna si o bagam la cuptor pentru 30 minute.Se face proba cu scobitoarea si daca este nevoie o mai lasam in cuptor.Se lasa rulada la racit si apoi se taie in felii de grosimea 1 cm.La aceasta rulada merge un pahar de vin alb rece. Pofta buna !!!
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii