Rulada de curcan in crusta dulce

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g piept de curcan
  • 4 linguri cu mustar dulce
  • 1 lingura cu miere
  • 50g cascaval
  • 2 linguri cu sos de rosii asezonat cu rozmarin si praf de usturoi
  • 2 oua
  • piper alb
  • sare

Mod de preparare

Bateti pieptul de curcan,taiat in doua pe grosime,ca ptr. snitele.Frecati-l cu sare si piper.

Intre timp bateti ouale si pregatiti folia de aluminiu.

Folia se intinde si se unge cu un strat generos de mustar amestecat cu miere,lasand marginile goale.Peste acest strat asezati pieptul de curcan.Peste acesta asezati apoi cascavalul taiat in felii si ouale batute.

Rulati totul cu ajutorul foliei si dati la cuptor la foc mic 35-40\'.

Cand este gata se indeparteaza folia si se unge rulada cu sosul de rosii si se mai lasa la cuptor 5-10\' sa se rumeneasca.

Se mananca rece cu legume sotate.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat

Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu menta
Mancaruri cu carne

Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu menta

Carnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.

Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu menta
Salata de primavara cu oua

Salata de primavara cu oua

Reteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....

Salata de primavara cu oua
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise