autor:

zana b.

» » Fripturi

Rulada de curcan in crusta dulce

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 februarie 2010

Ingrediente
500g piept de curcan,4 linguri cu mustar dulce,1 lingura cu miere,50g cascaval,2 linguri cu sos de rosii asezonat cu rozmarin si praf de usturoi, oua,piper alb,sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Bateti pieptul de curcan,taiat in doua pe grosime,ca ptr. snitele.Frecati-l cu sare si piper.
Intre timp bateti ouale si pregatiti folia de aluminiu.
Folia se intinde si se unge cu un strat generos de mustar amestecat cu miere,lasand marginile goale.Peste acest strat asezati pieptul de curcan.Peste acesta asezati apoi cascavalul taiat in felii si ouale batute.
Rulati totul cu ajutorul foliei si dati la cuptor la foc mic 35-40\'.
Cand este gata se indeparteaza folia si se unge rulada cu sosul de rosii si se mai lasa la cuptor 5-10\' sa se rumeneasca.
Se mananca rece cu legume sotate.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de curcan in crusta dulce" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura de rata cu sos de portocale si arpagic

Friptura de rata cu sos de portocale si arpagic

Spalati bine pulpele si stergeti-le bine cu prosopele de hartie. Se tine carnea la marinat cca 20

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Fripturi
Friptura de pui cu sos de marar

Friptura de pui cu sos de marar

Se spala si se zvanta carnea apoi se condimenteaza cu condimentele pentru friptura, concentrat, piper,

22 voturi    15 comentarii
40 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 02 februarie 2010

    Tare gustoasa trebuie sa fie!!!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 500g piept de curcan,4 linguri cu mustar dulce,1 lingura cu miere,50g cascaval,2 linguri cu sos de rosii asezonat cu rozmarin si praf de usturoi, oua,piper alb,sare

Raporteaza reteta

valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

Tare gustoasa trebuie sa fie!!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Vitel cu ananas