autor:

» » Dulciuri diverse

Rulada de dovleac cu crema de brinza (pentru Thanksgiving)

Autor: Monika K (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Statele Unite


    Reteta postata pe: 16 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Monika K (Chef de cuisine)   
Specific:  

Statele Unite


Reteta postata pe: 16 martie 2009

Ingrediente
Blat:, , 3 oua, 1 cup (250ml) Zahar, 2/3 cup (170ml) dovleac piure (eu folosesc de la conserva, dar daca aveti dovleac copt sau fiert, dar fara zeama e OK), 1 lingurita praf de copt, 2 lingurite scortisoara, 1 lingurita ghimbir macinat (ginger), 1/2 lingurita nucsoara rasa (nutmeg), 1/2 lingurita sare (eu nu pun ), , Crema:, 1 pachet de brinza crema (cam 225 gr) (gen Philadelphia, brinza care se poate intinde ca untul pe piine), 8 linguri unt nesarat (cam 125 gr) la temperatura camerei, 1 lamiie, Coaja de la o lamiie, 1 cup (250ml) Zahar pudra, 1 lingurita esenta de vanilie (eu nu pun ca nu sintem prea prieteni cu vanilia)

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se preincalzeste cuptorul la 375*F (190*C).
O tava de 10X17in (25X37.5 cm) se unge si se faineaza.

Blatul se prepara combinind ouale cu zaharul si dovleacul,
se amesteca cu mixerul) apoi se adauga faina amestecata cu mirodeniile, se amesteca totul cu mixerul (iese o compozitie mai moale) se goleste in tava pregatita si se coace cam 15 minute.
Se scoate blatul din tava, se lasa cam 15 minute sa se raceasca, apoi se ruleaza intr-un prosop si se mai lasa 10 minute sa se raceasca, in timp acesta pregatim crema.

Crema:
Se freaca untul cu brinza si zaharul (folosind mixerul- sau lingura si bratul) si apoi se adauga lamiia si coaja de lamiie.
Se deruleaza blatul racit, se intinde crema, se ruleaza , si se da la rece cel putin 2 ore. Se poate pudra cu zahar inainte de a se taia, si feliile se orneaza cu crengute de menta.

Pofta buna !!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de dovleac cu crema de brinza (pentru Thanksgiving)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Prajitura turnata cu mere

Prajitura turnata cu mere

Merele curatate se dau prin razatoarea mare. Se amesteca ingredientele uscate faina, grisul, praful

2 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Cornulete cu brinza

Cornulete cu brinza

Intr-un bol se amesteca brinza cu margarina moale se adauga oul praful de copt si faina si se framinta

15 voturi    2 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • Blat:
  • 3 oua
  • 1 cup (250ml) Zahar
  • 2/3 cup (170ml) dovleac piure (eu folosesc de la conserva
  • dar daca aveti dovleac copt sau fiert
  • dar fara zeama e OK)
  • 1 lingurita praf de copt
  • 2 lingurite scortisoara
  • 1 lingurita ghimbir macinat (ginger)
  • 1/2 lingurita nucsoara rasa (nutmeg)
  • 1/2 lingurita sare (eu nu pun )
  • Crema:
  • 1 pachet de brinza crema (cam 225 gr) (gen Philadelphia
  • brinza care se poate intinde ca untul pe piine)
  • 8 linguri unt nesarat (cam 125 gr) la temperatura camerei
  • 1 lamiie
  • Coaja de la o lamiie
  • 1 cup (250ml) Zahar pudra
  • 1 lingurita esenta de vanilie (eu nu pun ca nu sintem prea prieteni cu vanilia)

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gomboti cu prune si nuca (galuste cu prune si nuca) Gomboti cu prune si nuca (galuste cu prune si nuca)

Mai intai ne vom ocupa de prune, apoi de aluat. Amestecam zaharul brun cu o lingura de scortisoara.Prunele dupa ce au fost spalate si

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Dulciuri diverse
Dulceata de cirese amare cu menta Dulceata de cirese amare cu menta

Se scot samburii de la cirese, se masoara, la trei masuri de cirese, doua masuri de zahar, se adauga o lamaie taiata cubulete si un

2 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Dulciuri diverse
Praline cu mango confiate si ienibahar