autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Rulada de dovleac cu crema de brinza (pentru Thanksgiving)

Autor: Monika K (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Statele Unite


    Reteta postata pe: 16 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Monika K (Chef de cuisine)   
Specific:  

Statele Unite


Reteta postata pe: 16 martie 2009

Ingrediente
Blat:, , 3 oua, 1 cup (250ml) Zahar, 2/3 cup (170ml) dovleac piure (eu folosesc de la conserva, dar daca aveti dovleac copt sau fiert, dar fara zeama e OK), 1 lingurita praf de copt, 2 lingurite scortisoara, 1 lingurita ghimbir macinat (ginger), 1/2 lingurita nucsoara rasa (nutmeg), 1/2 lingurita sare (eu nu pun ), , Crema:, 1 pachet de brinza crema (cam 225 gr) (gen Philadelphia, brinza care se poate intinde ca untul pe piine), 8 linguri unt nesarat (cam 125 gr) la temperatura camerei, 1 lamiie, Coaja de la o lamiie, 1 cup (250ml) Zahar pudra, 1 lingurita esenta de vanilie (eu nu pun ca nu sintem prea prieteni cu vanilia)

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se preincalzeste cuptorul la 375*F (190*C).
O tava de 10X17in (25X37.5 cm) se unge si se faineaza.

Blatul se prepara combinind ouale cu zaharul si dovleacul,
se amesteca cu mixerul) apoi se adauga faina amestecata cu mirodeniile, se amesteca totul cu mixerul (iese o compozitie mai moale) se goleste in tava pregatita si se coace cam 15 minute.
Se scoate blatul din tava, se lasa cam 15 minute sa se raceasca, apoi se ruleaza intr-un prosop si se mai lasa 10 minute sa se raceasca, in timp acesta pregatim crema.

Crema:
Se freaca untul cu brinza si zaharul (folosind mixerul- sau lingura si bratul) si apoi se adauga lamiia si coaja de lamiie.
Se deruleaza blatul racit, se intinde crema, se ruleaza , si se da la rece cel putin 2 ore. Se poate pudra cu zahar inainte de a se taia, si feliile se orneaza cu crengute de menta.

Pofta buna !!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de dovleac cu crema de brinza (pentru Thanksgiving)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Pandispan

Pandispan

Peste zahar adaugam cele 7 linguri de apa si punem pe foc mic pana se face sirop. Albusurile impreuna

8 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu mac

Prajitura cu mac

Blat: Albusurile se bat spuma tare si se pune pe rand zaharul. Apoi adaugam macul, nuca de cocos

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • Blat:
  • 3 oua
  • 1 cup (250ml) Zahar
  • 2/3 cup (170ml) dovleac piure (eu folosesc de la conserva
  • dar daca aveti dovleac copt sau fiert
  • dar fara zeama e OK)
  • 1 lingurita praf de copt
  • 2 lingurite scortisoara
  • 1 lingurita ghimbir macinat (ginger)
  • 1/2 lingurita nucsoara rasa (nutmeg)
  • 1/2 lingurita sare (eu nu pun )
  • Crema:
  • 1 pachet de brinza crema (cam 225 gr) (gen Philadelphia
  • brinza care se poate intinde ca untul pe piine)
  • 8 linguri unt nesarat (cam 125 gr) la temperatura camerei
  • 1 lamiie
  • Coaja de la o lamiie
  • 1 cup (250ml) Zahar pudra
  • 1 lingurita esenta de vanilie (eu nu pun ca nu sintem prea prieteni cu vanilia)

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de mure Gem de mure

Se spala fructele cu grija, sa nu le zdrobim. Se asaza intr-o cratita mai mare, se presara zahar peste ele si se lasa asa peste noapte,

1 vot    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Gem de prune rosii Gem de prune rosii

Se spala prunele. Dupa indepartarea samburilor se taie cubulete si se asaza intr-o cratita incapatoare, se presara zahar peste ele si

0 voturi    0 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Salam de biscuiti