autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Rulada de dovleac cu crema de brinza (pentru Thanksgiving)

Autor: Monika K (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Statele Unite


    Reteta postata pe: 16 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Monika K (Chef de cuisine)   
Specific:  

Statele Unite


Reteta postata pe: 16 martie 2009

Ingrediente
Blat:, , 3 oua, 1 cup (250ml) Zahar, 2/3 cup (170ml) dovleac piure (eu folosesc de la conserva, dar daca aveti dovleac copt sau fiert, dar fara zeama e OK), 1 lingurita praf de copt, 2 lingurite scortisoara, 1 lingurita ghimbir macinat (ginger), 1/2 lingurita nucsoara rasa (nutmeg), 1/2 lingurita sare (eu nu pun ), , Crema:, 1 pachet de brinza crema (cam 225 gr) (gen Philadelphia, brinza care se poate intinde ca untul pe piine), 8 linguri unt nesarat (cam 125 gr) la temperatura camerei, 1 lamiie, Coaja de la o lamiie, 1 cup (250ml) Zahar pudra, 1 lingurita esenta de vanilie (eu nu pun ca nu sintem prea prieteni cu vanilia)

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se preincalzeste cuptorul la 375*F (190*C).
O tava de 10X17in (25X37.5 cm) se unge si se faineaza.

Blatul se prepara combinind ouale cu zaharul si dovleacul,
se amesteca cu mixerul) apoi se adauga faina amestecata cu mirodeniile, se amesteca totul cu mixerul (iese o compozitie mai moale) se goleste in tava pregatita si se coace cam 15 minute.
Se scoate blatul din tava, se lasa cam 15 minute sa se raceasca, apoi se ruleaza intr-un prosop si se mai lasa 10 minute sa se raceasca, in timp acesta pregatim crema.

Crema:
Se freaca untul cu brinza si zaharul (folosind mixerul- sau lingura si bratul) si apoi se adauga lamiia si coaja de lamiie.
Se deruleaza blatul racit, se intinde crema, se ruleaza , si se da la rece cel putin 2 ore. Se poate pudra cu zahar inainte de a se taia, si feliile se orneaza cu crengute de menta.

Pofta buna !!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de dovleac cu crema de brinza (pentru Thanksgiving)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Biscuiti cu merisoare

Biscuiti cu merisoare

Se bate bine cu mixerul margarina cu zaharul pana devine o crema. Se adauga cele 2 oua cu zaharul

0 voturi    0 comentarii
20 min
Dulciuri diverse
Dulceata de cirese albe

Dulceata de cirese albe

Ciresele spalate si curatate de samburi se pun intr-un vas pe foc mare impreuna cu zaharul si vanilia;

2 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi Trimmer 8 in 1

- 20 %
189.99 lei
151.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • Blat:
  • 3 oua
  • 1 cup (250ml) Zahar
  • 2/3 cup (170ml) dovleac piure (eu folosesc de la conserva
  • dar daca aveti dovleac copt sau fiert
  • dar fara zeama e OK)
  • 1 lingurita praf de copt
  • 2 lingurite scortisoara
  • 1 lingurita ghimbir macinat (ginger)
  • 1/2 lingurita nucsoara rasa (nutmeg)
  • 1/2 lingurita sare (eu nu pun )
  • Crema:
  • 1 pachet de brinza crema (cam 225 gr) (gen Philadelphia
  • brinza care se poate intinde ca untul pe piine)
  • 8 linguri unt nesarat (cam 125 gr) la temperatura camerei
  • 1 lamiie
  • Coaja de la o lamiie
  • 1 cup (250ml) Zahar pudra
  • 1 lingurita esenta de vanilie (eu nu pun ca nu sintem prea prieteni cu vanilia)

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Pariziene cu mere si nuci Pariziene cu mere si nuci

Laptele se incalzeste putin, nu trebuie sa fie fierbinte. Într-un castron, se pune drojdia, un praf de sare și zahărul. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Placinte cu branza dulce Placinte cu branza dulce

Drojdia si o lingurita de zahar se amesteca intr-un vas cu 50 ml apa calduta. Se lasa sa se umfle. Intre timp, se cerne faina, se

0 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Prajiturele si fursecuri pentru ceai /cafea