In primul rind scoatem pielea de la gaini si avem grija sa no rupem pentru-ca vom avea nevoie de ia.
Taiem carnea de pe oase, apoi dam carnea prin masina de tocat (inafara de piept), apoi dam prin masina de tocat si prunele deja oparite si nucile. Pieptul de gain ail taiem in cuburi foarte mici si il adaugam cu carnea tocata.
Apoi adaugam mirodeniile, maioneza, usturoiul si amestecam bine.
Intindem o foaie de aluminiu o ungem cu ulei si asezam pielea degaina pe ia. Apoi pune si carnea toccata si cu atentie invirtim rulada. Ungem rulada cu ulei si o piperam, o invelim in foaia de aluminiu. Cuptorul sa fie cam 200 de grade, punem rulada la cuptor circa 40-45min. apoi deschidem foaia de aluminiu si o mai lasam la cuptor inca 20min. si periodic stropim cu socul pe ia.
Pofta buna!!!!
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii