autor:

mariana

» » Fripturi

Rulada de gaina

Autor: mariana (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Rusia


    Reteta postata pe: 16 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mariana (Chef de cuisine)   
Specific:  

Rusia


Reteta postata pe: 16 august 2009

Ingrediente
2 gaini, 300-400g. Nuci, 300-400g. Prune negre uscate, 1 lingura de maioneza, 2 catei de usturoi tocati, Mirodenii: piper rosu dulce o lingura, piper rosu iute o jumatate de lingurita, coriandru uscat o lingurita, o jumatate de nucusoara data prin razatoare, rozmarin, oregano, mustar, piper negru si sare dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 2h 30 min

46 voturi

Mod de preparare

In primul rind scoatem pielea de la gaini si avem grija sa no rupem pentru-ca vom avea nevoie de ia.
Taiem carnea de pe oase, apoi dam carnea prin masina de tocat (inafara de piept), apoi dam prin masina de tocat si prunele deja oparite si nucile. Pieptul de gain ail taiem in cuburi foarte mici si il adaugam cu carnea tocata.
Apoi adaugam mirodeniile, maioneza, usturoiul si amestecam bine.
Intindem o foaie de aluminiu o ungem cu ulei si asezam pielea degaina pe ia. Apoi pune si carnea toccata si cu atentie invirtim rulada. Ungem rulada cu ulei si o piperam, o invelim in foaia de aluminiu. Cuptorul sa fie cam 200 de grade, punem rulada la cuptor circa 40-45min. apoi deschidem foaia de aluminiu si o mai lasam la cuptor inca 20min. si periodic stropim cu socul pe ia.

Pofta buna!!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de gaina" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Rulada din piept de gaina

Rulada din piept de gaina

1 Se desface pieptul de pe gaina cu tot cu piele, se aranjeaza pe masa si se bate putin cat sa se

19 voturi    19 comentarii
30h
Aperitive cu carne
Friptura de rata cu sos de cirese

Friptura de rata cu sos de cirese

Crestam pulpele si pieptul de rata pe partea cu pielea si le asezonam bine cu piper negru macinat

2 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 05 august 2010

    Acum am descoperit aceasta reteta,tare interesanta.

  • Fara foto

    Estera Flori (Chef de cuisine) , 23 aprilie 2010

    foarte interesanta am sa incerc si eu.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 22 aprilie 2010

    Eu am preparat o rulada din piept de pui cu branza, care a fost tare gustoasa.

    • Fara foto

      monica iuliana (Chef de cuisine) , 19 februarie 2010

      Sunt convinsa ca e gustos ,dar nu cred ca era nevoie de poza cu puiul fara piele...mie una,nu mi-a picat bine cand l-am vazut...poate asa ,facut de noi e altfel,dar sa vezi in poza...barrr...in rest totul arata bine.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010

      O bunatate...

    • Fara foto

      CARMEN DIACONESCU , 27 decembrie 2009

      Foarte frumos prezentat,sunt sigura ca este un deliciu.Felicitari.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 20 septembrie 2009

      Un deliciu...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 21 august 2009

      Felicitari pentru prezentare si pentru reteta!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

2h 30 min

46 voturi

Ingrediente

  • 2 gaini
  • 300-400g. Nuci
  • 300-400g. Prune negre uscate
  • 1 lingura de maioneza
  • 2 catei de usturoi tocati
  • Mirodenii: piper rosu dulce o lingura
  • piper rosu iute o jumatate de lingurita
  • coriandru uscat o lingurita
  • o jumatate de nucusoara data prin razatoare
  • rozmarin
  • oregano
  • mustar
  • piper negru si sare dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de mariana
Vinete umplute cu fars

Vinete umplute cu fars

Vinetele le spalam si le taiem in doua. Din fiecare bucata scoatem miezul. Jumatatile de vinete

9 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Somon prajit cu salata

Somon prajit cu salata

• Amestecam 2 linguri ulei de masline, 2 linguri suc de lamaie si mustarul. Ungem medalioanele

8 voturi    2 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Mamaliguta

Mamaliguta

Faina se pune in apa clocotinda cu sare,se lasa sa fiarba 5 min., apoi se amesteca bine (de dorit

8 voturi    1 comentariu
30 min
Aluaturi si Foietaje

Varadi Silvia (Chef de cuisine)

Acum am descoperit aceasta reteta,tare interesanta.

Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Pulpe de pui dezosate la cuptor cu busuioc si usturoi