Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie
Rulada de miel umpluta cu legume

Ingrediente

  • * 700 g carne de miel dezosata
  • * 50 ml vin alb
  • * 1 legatura usturoi verde
  • * * cateva fire menta proaspata
  • * cateva fire rozmarin proaspat
  • * piper boabe mozaic
  • * coariandru
  • Pentru umplutura:
  • * 1 legatura ceapa verde
  • * 1 legatura usturoi verde
  • * 2 ardei galbeni
  • * 2 ardei kapia
  • * 1 pastarnac
  • * 1 bucata telina
  • * 2 morcovi
  • * 1 morcov fiert
  • * 2 oua
  • * ulei de masline
  • * 2 linguri de gris
  • * sare de mare
  • * piper

Mod de preparare

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant.

Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si putina apa, se pune carnea de miel in marinata si se lasa cel putin 6 ore la rece.

Legumele curatate si spalate se toaca marunt.

Se calesc in putin ulei de masline, se lasa sa se raceasca cateva minute.

Ouale se bat cu un praf de sare si se amesteca cu legumele si grisul.

Se scoate carnea de miel din marinata, se acopera cu amestecul de legume si ou,se pune morcovul fiert intreg pe mijloc,

se ruleaza usor si se prinde cu snururi de silicon, ori cu ata alimetara.

Se pun ruladele intr-o tava unsa cu unt si stropita cu ulei de masline se stropesc cu putin vin alb si se lasa la cuptorul preincalzit la 180 grade C, timp de 45- 50 minute, intorcandu-le din cand in cand.

Se feliaza si se serveste!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise