autor:

SIMONA PATRAS

» » , Aperitive cu carne, Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume

Autor: SIMONA PATRAS (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 10 aprilie 2018

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: SIMONA PATRAS (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 10 aprilie 2018

Ingrediente
* 700 g carne de miel dezosata, * 50 ml vin alb, * 1 legatura usturoi verde, * * cateva fire menta proaspata, * cateva fire rozmarin proaspat, * piper boabe mozaic, * coariandru, , Pentru umplutura:, * 1 legatura ceapa verde, * 1 legatura usturoi verde, * 2 ardei galbeni, * 2 ardei kapia, * 1 pastarnac, * 1 bucata telina, * 2 morcovi, * 1 morcov fiert, * 2 oua, * ulei de masline, * 2 linguri de gris, * sare de mare, * piper

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant.
Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si putina apa, se pune carnea de miel in marinata si se lasa cel putin 6 ore la rece.
Legumele curatate si spalate se toaca marunt.
Se calesc in putin ulei de masline, se lasa sa se raceasca cateva minute.
Ouale se bat cu un praf de sare si se amesteca cu legumele si grisul.
Se scoate carnea de miel din marinata, se acopera cu amestecul de legume si ou,se pune morcovul fiert intreg pe mijloc,
se ruleaza usor si se prinde cu snururi de silicon, ori cu ata alimetara.
Se pun ruladele intr-o tava unsa cu unt si stropita cu ulei de masline se stropesc cu putin vin alb si se lasa la cuptorul preincalzit la 180 grade C, timp de 45- 50 minute, intorcandu-le din cand in cand.
Se feliaza si se serveste!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de miel umpluta cu legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • * 700 g carne de miel dezosata
  • * 50 ml vin alb
  • * 1 legatura usturoi verde
  • * * cateva fire menta proaspata
  • * cateva fire rozmarin proaspat
  • * piper boabe mozaic
  • * coariandru
  • Pentru umplutura:
  • * 1 legatura ceapa verde
  • * 1 legatura usturoi verde
  • * 2 ardei galbeni
  • * 2 ardei kapia
  • * 1 pastarnac
  • * 1 bucata telina
  • * 2 morcovi
  • * 1 morcov fiert
  • * 2 oua
  • * ulei de masline
  • * 2 linguri de gris
  • * sare de mare
  • * piper

Raporteaza reteta

Retete
de SIMONA PATRAS
Miel cu masline si sos de ansoa

Miel cu masline si sos de ansoa

Carnea de miel se taie bucati potrivite, spala si se sterge cu un prosop absorbant. Se condimenteaza

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Macarons cu crema de ciocolata, migdale si nuca

Macarons cu crema de ciocolata, migdale si nuca

Preparare macarons: Faina de migdale se amesteca cu zaharul pudra si se cern de 2-3 ori printr-o

2 voturi    3 comentarii
2h 30 min
Prajituri
Cozonac cu nuca si migdale

Cozonac cu nuca si migdale

Se amesteca drojdia cu laptele caldut si o lingura de zahar. Separat se oparesc 3 linguri de

4 voturi    2 comentarii
3h 30 min
Dulciuri diverse
Retete

din Mancaruri cu carne

Pilaf cu cocos de tara Pilaf cu cocos de tara

Am taiat si parlit carnea. Am pus-o la fiert pana cand s-a format spuma. Apoi am aruncat prima apa. (Puteti doar sa aruncati spuma si

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Pulpa de curcan glazurata picant