Freci bine galbenusurile cu untul si sarea, iar separat, bati albusurile spuma. Adaugi apoi alternativ peste galbenusuri, faina si albusurile batute spuma. Amesteci si coci compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Cand este gata, o rastorni pe un prosop de bucatarie umed.
Separat, fierbi carnea, apoi o treci de cateva ori prin masina de tocat. O amesteci apoi cu smantana pana se transforma intr-o pasta si adaugi un praf de sare. Intinzi carnea astfel preparata peste foaia de rulada cu ajutorul unui cutit lat. Rulezi totul si tai felii.
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii