autor:

Elena-Ramona

» » Mancaruri cu carne

Rulada de ou cu carne fiarta

Autor: Elena-Ramona (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 decembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Elena-Ramona (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 decembrie 2010

Ingrediente
600 g carne de pui, 4 oua, 60 g unt, 60 g faina, 100 g smantana, sare

Dificultate: Medie Timp: 2h

5 voturi

Mod de preparare

Freci bine galbenusurile cu untul si sarea, iar separat, bati albusurile spuma. Adaugi apoi alternativ peste galbenusuri, faina si albusurile batute spuma. Amesteci si coci compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Cand este gata, o rastorni pe un prosop de bucatarie umed.
Separat, fierbi carnea, apoi o treci de cateva ori prin masina de tocat. O amesteci apoi cu smantana pana se transforma intr-o pasta si adaugi un praf de sare. Intinzi carnea astfel preparata peste foaia de rulada cu ajutorul unui cutit lat. Rulezi totul si tai felii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de ou cu carne fiarta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
PULPE DE PUI LA CUPTOR CU CARTOFI NOI

PULPE DE PUI LA CUPTOR CU CARTOFI NOI

Se spala pulpele,se aseaza in tava,cartofii se spala si se taie pe lungine,se pun peste pulpe,rosia

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Varza a la Cluj

Varza a la Cluj

Se pune orezul la fiert, se rade un ardei si un morcov si se adauga in orez , se lasa sa se fiarba.

10 voturi    2 comentarii
1h 25 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 22 decembrie 2010

    O reteta super gustoasa...

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 21 decembrie 2010

    Rapid, usor si gustos ! Felicitari ! Sarbatori Fericite!

  • Elga89

    Elga89 (Chef de cuisine) , 21 decembrie 2010

    Arata minunat. Va trebui sa incerc si eu sa o fac. Multumesc pt. reteta :)

Dificultate

Medie

Timp

2h

5 voturi

Ingrediente

  • 600 g carne de pui
  • 4 oua
  • 60 g unt
  • 60 g faina
  • 100 g smantana
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de Elena-Ramona
Tort diplomat cu portocale

Tort diplomat cu portocale

Razi coaja portocalelor, le cureti de pielita si le tai rondele cam de 3-4 mm grosime. Intr-un castron

10 voturi    5 comentarii
2h
Torturi
Prajitura cu smantana si scortisoara

Prajitura cu smantana si scortisoara

Bati untul cu zaharul, adaugi ouale unul cate unul, apoi vanilia si smantana si amesteci bine. Intr-un

4 voturi    3 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tort parfais

Tort parfais

Freci untul cu zaharul bine de tot, adaugi galbenusurile, cacaua si albusurile batute spuma. Ungi

2 voturi    1 comentariu
1h
Torturi

valentina ionita (Chef de cuisine)

O reteta super gustoasa...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Creier de porc cu ceapa Creier de porc cu ceapa

Se alege creierul de porc de cheagurile de sange, apoi se opareste 10 minute in apa clocotita cu putina sare si o lingurita de otet.

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Tocanita cu ficatei de pui Tocanita cu ficatei de pui

Se curata si taie ceapa marunt. Se pune tuciul pe foc sa se incinga, se adauga uleiul, apoi ceapa si se lasa sa se caleasca la foc mic

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Piept de pui cu sos de rodii