Rulada de ou cu carne fiarta

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie
Rulada de ou cu carne fiarta

Ingrediente

  • 600 g carne de pui
  • 4 oua
  • 60 g unt
  • 60 g faina
  • 100 g smantana
  • sare

Mod de preparare

Freci bine galbenusurile cu untul si sarea, iar separat, bati albusurile spuma. Adaugi apoi alternativ peste galbenusuri, faina si albusurile batute spuma. Amesteci si coci compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Cand este gata, o rastorni pe un prosop de bucatarie umed.

Separat, fierbi carnea, apoi o treci de cateva ori prin masina de tocat. O amesteci apoi cu smantana pana se transforma intr-o pasta si adaugi un praf de sare. Intinzi carnea astfel preparata peste foaia de rulada cu ajutorul unui cutit lat. Rulezi totul si tai felii.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu foi de napolitana

Prajitura cu foi de napolitana

Reteta de prajitura cu foi de napolitana. Cum prepari prajitura cu foi de napolitana reteta simpla, rapida, fara coacere.

Prajitura cu foi de napolitana
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare
Musaca de toamna

Musaca de toamna

Se indeparteaza cotorul la vinete, se spala, se sterg si se taie pe lung, in feliii groase de 1 cm.

Musaca de toamna
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor