Freci bine galbenusurile cu untul si sarea, iar separat, bati albusurile spuma. Adaugi apoi alternativ peste galbenusuri, faina si albusurile batute spuma. Amesteci si coci compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Cand este gata, o rastorni pe un prosop de bucatarie umed.
Separat, fierbi carnea, apoi o treci de cateva ori prin masina de tocat. O amesteci apoi cu smantana pana se transforma intr-o pasta si adaugi un praf de sare. Intinzi carnea astfel preparata peste foaia de rulada cu ajutorul unui cutit lat. Rulezi totul si tai felii.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii