autor:

leo1971

» » Aperitive

Rulada de porc

Autor: leo1971 (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 02 februarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: leo1971 (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 02 februarie 2013

Ingrediente
muschi de porc 1.5 kg, sunca presata.200gr, cascaval 200gr, castraveti murati 2.buc (mici cornisor) 1buc carnat semi afumat ,sare, piper, rozmarin,150ml vin alb .50ml ulei

Dificultate: Medie Timp: 2h

5 voturi

Mod de preparare

Se transeaza muschiul pe lung (ca pe snitel) se bate cu ciocanul de snitele usor sa nu se rupa, se condimenteaza, se adauga sunca presata, cascavalul, castravetii murati (curatati de coaja), toate taiate julien (pe lung) si la urma carnatul intreg, se rasuceste in asa fel carnatul ca sa ramana pe mijloc si se leaga cu sfoara de bucatarie, se pune intr-o tava unsa cu putin ulei, se adauga apa 150ml vinul si rozmarinul care se poate aduga si in interior, se unge din cand in cand cu jiul din tava. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Rulada din muschi de porc umpluta cu ciuperci, morcovi si ceapa

Rulada din muschi de porc umpluta cu ciuperci, morcovi si ceapa

Se intinde muschiul cu cutitul, se bate cu ciocanelul de snitele, il saram, il piperam si il dam

13 voturi    2 comentarii
2h 45 min
Fripturi
Rulada din fleica de porc, cu carne tocata

Rulada din fleica de porc, cu carne tocata

Reţeta aceasta am pregatit-o de Paşte. Am mai spus că îmi place foarte mult să pregătesc

1 vot    0 comentarii
6h 20 min
Retete de Pasti

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Tache Leonard , 08 decembrie 2013

    ne pregatim de sarbatori

  • leo1971

    leo1971 (Maestru bucatar) , 04 februarie 2013

    nu este foarte greu de facut si in rest sunt multe retete de rulada. multumesc ptr aprecieri

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 04 februarie 2013

    Este foarte frumoasa! Fac si eu un fel de rulada tot din porc cu carnat.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 februarie 2013

      Tare bine mai arata...

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 04 februarie 2013

      delicioasa !

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

2h

5 voturi

Ingrediente

  • muschi de porc 1.5 kg
  • sunca presata.200gr
  • cascaval 200gr
  • castraveti murati 2.buc (mici cornisor) 1buc carnat semi afumat ,sare
  • piper
  • rozmarin,150ml vin alb .50ml ulei

Raporteaza reteta

leo1971 (Maestru bucatar)

nu este foarte greu de facut si in rest sunt multe retete de rulada. multumesc ptr aprecieri

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Piept de pui marinat cu paprika