Rulada de porc cu ciuperci

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa
Rulada de porc cu ciuperci

Ingrediente

  • 1 kg pulpa de porc (sau cotlet)
  • 200 g sunculita taraneasca
  • 3 oua
  • 200 g ciuperci din conserva
  • 2 linguri de cascaval ras
  • 2 catei mari de usturoi
  • 1 ceapa mica
  • 100 ml ulei
  • sare,piper (dupa gust)
  • 1 lingurita rozmarin uscat
  • 200 ml vin alb sec

Mod de preparare

Ceapa se taie marunt si se undeste pentru un minut in 50 ml ulei.Se adauga apoi ciupercile taiate (din conserva), usturoiul taiat in felii si un praf de sare. Se tine pe foc 10-15 minute. Intre timp ouale se bat cu furculita impreuna cu sare si piper.Se adauga peste ele cascavalul ras si coditele de ceapa verde taiate marunt.Se face o omleta intr-o tigaie stropita cu putin ulei. Sunculita taraneasca se taie in felii subtiri.

Carnea se spală, se lasă la scurs, apoi se taie pe lungime, astfel încât să se obţină o felie care sa poata fi rulata. Se bate cu ciocanul de snitele si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Peste carnea batuta se pune un rand de sunculita taraneasca. Apoi se adauga omleta si peste ea,ciupercile undite. Se ruleaza strans si se leaga cu o sfoara in spirala. Se aseaza intr-o tava cu putin ulei,se presara sare piper,rozmarin. Se unge cu ulei si se stropeste cu vin. Se acopera cu o folie de aluminiu.

Se baga la cuptorul incalzit in prealabil la 180 de grade timp de 30 de minute. Se scoate apoi folia de aluminiu si se mai lasa in cuptor 40 de minute.Cand este gata se taie si se scoate sfoara. Se taie rulada in felii si se serveste ca antreu sau alaturi de un piure de cartofi,ciuperci sau cu orice preferati. Acest preparat poate fi gatit de orice gospodina "incepatoare". Nu da multe batai de cap. Este un preparat foarte gustos si merge la orice eveniment.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise