Carnea o speli, o scurgi si o tai pe lungime, astfel incat sa obtii o felie de carne care se poate rula. Bati cu ciocanul de snitele, apoi condimentezi si lasi deoparte. Bati ouale, adaugi cascavalul ras, apoi condimentezi si o prajesti in putin ulei la fel ca o omleta, foarte atent sa nu se zdrobeasca. Separat amesteci ciupercile si usturoiul, le calesti in putin ulei la foc mic. Incinzi cuptorul. Pe felia de carne asezi uniform feliile de sunca, omleta si cipercile, apoi rulezi si o legi cu o sfoara in spirala. Presari sare, piper, o ungi cu ulei si stropesti cu vin alb. Dai la cuptor aproximativ o ora, iar inainte sa o scoti din cuptor, scoti sfoara si mai lasi rulada 5 minute la cuptor. Tai felii si o servasti calda, cu ciuperci sau orice garnitura vrei tu!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii