autor:

cristian-luca

» » Aperitive

Rulada de pui

Autor: cristian-luca (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cristian-luca (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 noiembrie 2009

Ingrediente
1kg de piept de pui, 250g de ciuperci, o ceapa, 2 catei de usturoi, cimbru, sare, piper, 20g de pesmet, un cabanos, 200 ml vin alb, boia dulce.

Dificultate: Medie Timp: 2h

2 voturi

Mod de preparare

Se calesc ciupercile (taiate marunt) cu ceapa si usturoiul. Se condimenteaza cu sare, piper si cimbru. Cand compozitia s-a racit se adauga 100g piept de pui tocat si pesmetul. Se bate pieptul de pui, se condimenteaza cu sare si piper, se adauga compozitia de ciuperci si cabanosul, se ruleaza, se leaga, se presara boia dulce si se baga la cuptor cu vin, ulei si putina apa timp de o ora.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Rulada de pui si broccoli

Rulada de pui si broccoli

Imi plac ruladele deoarece, cu putina imaginatie, poti crea o multime de umpluturi. Astazi am folosit

2 voturi    3 comentarii
1h
Fripturi
Rulada de pui cu legume si susan

Rulada de pui cu legume si susan

Se fierbe amestecul de legume (alegeti amestecul preferat, eu am folosit un amestec de orez, mazare,

3 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne

  • 3 comentarii

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 05 decembrie 2009

    Felicitari si la cat mai multe feluri de mancare.Doar prima poza se vede urmatoarele nu vrea sa le proceseze.

  • lucica mihaila

    lucica mihaila (Chef de cuisine) , 29 noiembrie 2009

    O reteta extraordinara. Usoara, aspectuoasa si gustoasa. "La mai multe"

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 26 noiembrie 2009

    Felicitari! No coment.

Dificultate

Medie

Timp

2h

2 voturi

Ingrediente

  • 1kg de piept de pui
  • 250g de ciuperci
  • o ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • 20g de pesmet
  • un cabanos
  • 200 ml vin alb
  • boia dulce.

Raporteaza reteta

Retete
de cristian-luca
Rulada Wellington

Rulada Wellington

Muschiuletul de vita (800g-1kg) se da cu sare si piper si se prajeste la foc iute pe toate partile

24 voturi    9 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Salata de fructe de mare

Salata de fructe de mare

Fructele de mare se pun la marinat(3-4 ore)cu zeama de lime, capatana de usturoi taiata in jumatate,

2 voturi    3 comentarii
4h
Salate reci
Focacia

Focacia

Se amesteca faina cu drojdia si sarea dupa care se adauga apa si se framanta.La sfarsit se incorporeaza

11 voturi    5 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje

dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)

Felicitari si la cat mai multe feluri de mancare.Doar prima poza se vede urmatoarele nu vrea sa le proceseze.

Retete

din Aperitive cu carne

Crema de mascarpone cu ton Crema de mascarpone cu ton

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita

21 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive
Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Pate de ficat de pui