Se calesc ciupercile (taiate marunt) cu ceapa si usturoiul. Se condimenteaza cu sare, piper si cimbru. Cand compozitia s-a racit se adauga 100g piept de pui tocat si pesmetul. Se bate pieptul de pui, se condimenteaza cu sare si piper, se adauga compozitia de ciuperci si cabanosul, se ruleaza, se leaga, se presara boia dulce si se baga la cuptor cu vin, ulei si putina apa timp de o ora.
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii