Pieptul de pui se feliaza si se bate cu ciocanul de snitele.Se sareaza si se pipereaza.
Asezam feliile de cascaval deasupra si rulam cat mai strans posibil.Fixam ruloul obtinut cu o scobitoare.
Oulale le batem bine cu putina sare si lingura de faina.Ungem bine rulourile cu acest amestec,dupa care le tavalim prin pesmet,din abundenta. Presam si cu mana daca este necesar.
Le punem intr-un vas yena,uns cu unt si dam la cuptor,pana se rumenesc bine deasupra.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii