Ingrediente
1 piept de pui dezosat, 100 g cascaval feliat, 2 oua, 1 lingura faina, 4-5 linguri pesmet, sare si piper
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
10 voturi
Mod de preparare
Asezam feliile de cascaval deasupra si rulam cat mai strans posibil.Fixam ruloul obtinut cu o scobitoare.
Oulale le batem bine cu putina sare si lingura de faina.Ungem bine rulourile cu acest amestec,dupa care le tavalim prin pesmet,din abundenta. Presam si cu mana daca este necesar.
Le punem intr-un vas yena,uns cu unt si dam la cuptor,pana se rumenesc bine deasupra.
Ramona (Chef de cuisine) , 15 august 2009
Imi place foarte mult! Felicitari!
valentina ionita (Chef de cuisine) , 15 iulie 2009
Arata minunat si cred ca si gustul este pe masura prezentarii...
miha278 (Chef de cuisine) , 14 iulie 2009
Va multumesc mult!
mirey (Chef de cuisine) , 14 iulie 2009
Delicioasa reteta si o prezentare frumoasa.Felicitari!
juliya (Chef de cuisine) , 14 iulie 2009
Super faina reteta! Felicitari!