autor:

» » Aperitive

Rulada de pui cu cascaval

Autor: miha278 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: miha278 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 iulie 2009

Ingrediente
1 piept de pui dezosat, 100 g cascaval feliat, 2 oua, 1 lingura faina, 4-5 linguri pesmet, sare si piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

10 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui se feliaza si se bate cu ciocanul de snitele.Se sareaza si se pipereaza.
Asezam feliile de cascaval deasupra si rulam cat mai strans posibil.Fixam ruloul obtinut cu o scobitoare.
Oulale le batem bine cu putina sare si lingura de faina.Ungem bine rulourile cu acest amestec,dupa care le tavalim prin pesmet,din abundenta. Presam si cu mana daca este necesar.
Le punem intr-un vas yena,uns cu unt si dam la cuptor,pana se rumenesc bine deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de pui cu cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Rulada de pui cu ardei kapia si cascaval

Rulada de pui cu ardei kapia si cascaval

Ardeiul kapia il coacem, il lasam sa se racoreasca, apoi il decojim, il taiem pe o parte, scoatem

8 voturi    7 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Czompa

    Czompa (Chef de cuisine):

    Am incercat si eu reteta dar nu le-am rulat, le-am impaturat in 2 si le-am prajit in ulei. Un fel de cordon bleu fara sunca. Sunt foarte bune !

  • 8 comentarii

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 25 ianuarie 2013

    Ce bine arata draga Miha! Ador ruladele din piept de pui, sunt gustoase si se gatesc repede. Am si eu rulada cu ou si moecov.

  • Florenta Dinu

    Florenta Dinu (Chef de cuisine) , 05 septembrie 2012

    FElicitari! Imi place ideea cu cuptorul

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 18 octombrie 2009

    Foarte, foarte buna rulada

    • Ramona

      Ramona (Chef de cuisine) , 15 august 2009

      Imi place foarte mult! Felicitari!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 15 iulie 2009

      Arata minunat si cred ca si gustul este pe masura prezentarii...

    • miha278 (Chef de cuisine) , 14 iulie 2009

      Va multumesc mult!

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 14 iulie 2009

      Delicioasa reteta si o prezentare frumoasa.Felicitari!

    • juliya

      juliya (Chef de cuisine) , 14 iulie 2009

      Super faina reteta! Felicitari!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

10 voturi

Ingrediente

  • 1 piept de pui dezosat
  • 100 g cascaval feliat
  • 2 oua
  • 1 lingura faina
  • 4-5 linguri pesmet
  • sare si piper

Raporteaza reteta

Retete
de miha278
Smantanita

Smantanita

Foile: Se amesteca toate ingredientele pentru foi si se framanta un aluat elastic. Se imparte in

59 voturi    23 comentarii
1h
Prajituri
Pulpe in aluat de bere si tagliatelle cu sos de smantana

Pulpe in aluat de bere si tagliatelle cu sos de smantana

Ouale se bat bine impreuna cu condimentele.Eu am pus sare,piper si boia de ardei iute. Se adauga

7 voturi    2 comentarii
1h
Paste si pizza
Piept de pui crocant

Piept de pui crocant

Ouale se bat bine impreuna cu sarea,piperul si boiaua de ardei. Se adauga faina si se omogenizeaza. Fulgii

6 voturi    3 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Ce bine arata draga Miha! Ador ruladele din piept de pui, sunt gustoase si se gatesc repede. Am si eu rulada cu ou si moecov.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Pulpe de pui umplute,in foietaj