autor:

paviasi

» » Aperitive

Rulada de vitel cu caise si prune uscate.

Autor: paviasi (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: paviasi (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 mai 2010

Ingrediente
Pt.1kg de produs:, Muschi de vitel,1,5kg, Caise si prune uscate,0,3kg, Cascaval sau mozzarela 0,3kg, Sare, dulce,, Gogosari in otet,0.150kg, Vin alb sec 0,3 L, 1 crenguta de cimbru,, 2 catei de usturoi,

Dificultate: Redusa Timp: 1h 15 min

1 vot

Mod de preparare

Pregatire:
Muschiul de vitel se spala,se curata de pielite si se taie in doua pe lungime,astfel incat sa rezulte doua bucati a 0,750kg.Bucatile se intind sub forma de dreptunghi.
Cascavalul se rade,
Caiselor si prunelor li se scut samburii,daca au,apoi se pun in vinul alb pentru 30min.
Gogosarii se taie in felii,
Preparare:
Pe muschiul de vitel se intinde cascavalul ras,peste el se pun prunele si caisele scoase din vin si gogosarii.Condimentati.Muschiul se ruleaza strans.Se transfera pe folie de aluminiu,pregatita din timp,unsa cu putin ulei.Se strange bine la capete.Rulourile se trasfera intr-o tava in care punem apa cu vinul ramas,crenguta de cimbru si usturoiul intreg necuratat.Nivelul apei sa fie la o treime din rulou.Se da la cuptorul incins dinainte,la foc mic,40 de min.
Se scoate ,se desface folia si se lasa le scurs si la racit.Cand este rece se feliaza.
Servire:
Este un antreu rece,o alternativa la salam la mesele festive.Mai poate fi consumat incalzit cu un sos dulce picant.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de vitel cu caise si prune uscate." nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Arici din ficat de pasare

Arici din ficat de pasare

Ficatul se pune la fiert. Dupa ce e fiert bine, se paseaza si se amesteca cu untul, sarea, piperul,

2 voturi    1 comentariu
30 min
Aperitive cu carne
Piept de pui pane

Piept de pui pane

La pieptul de pui se scoate pielea si osul si se taie felii subtiri. Se presara piper si vegeta si

2 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 27 mai 2010

    Interesanta umplutura.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

1 vot

Ingrediente

  • Pt.1kg de produs:
  • Muschi de vitel,1,5kg
  • Caise si prune uscate,0,3kg
  • Cascaval sau mozzarela 0,3kg
  • Sare, dulce,
  • Gogosari in otet,0.150kg
  • Vin alb sec 0,3 L
  • 1 crenguta de cimbru,
  • 2 catei de usturoi,

Raporteaza reteta

Retete
de paviasi
Placinta Dobrogeana

Placinta Dobrogeana

Nu am o reteta proprizisa a placintei ci un mod de preparare,pentru ca nu avem fiecare din noi,tavi

3 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aluaturi si Foietaje
Pui taranesc

Pui taranesc

Pentru acest preparat avem nevoie de oale de lut sau yena, pentru gratinat,se poate prepara si intr

3 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Fructe  caramel

Fructe caramel

Toate fructele pe care le puteti gasi,inclusiv fructe exotice si din compoturi,se taie cuburi mari.Intr

0 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Interesanta umplutura.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Rulada de pui cu orez si ghebe in foietaj