Rulada de vitel cu caise si prune uscate.

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pt.1kg de produs:
  • Muschi de vitel,1,5kg
  • Caise si prune uscate,0,3kg
  • Cascaval sau mozzarela 0,3kg
  • Sare,piper,boia dulce,
  • Gogosari in otet,0.150kg
  • Vin alb sec 0,3 L
  • 1 crenguta de cimbru,
  • 2 catei de usturoi,

Mod de preparare

Pregatire:

Muschiul de vitel se spala,se curata de pielite si se taie in doua pe lungime,astfel incat sa rezulte doua bucati a 0,750kg.Bucatile se intind sub forma de dreptunghi.

Cascavalul se rade,

Caiselor si prunelor li se scut samburii,daca au,apoi se pun in vinul alb pentru 30min.

Gogosarii se taie in felii,

Preparare:

Pe muschiul de vitel se intinde cascavalul ras,peste el se pun prunele si caisele scoase din vin si gogosarii.Condimentati.Muschiul se ruleaza strans.Se transfera pe folie de aluminiu,pregatita din timp,unsa cu putin ulei.Se strange bine la capete.Rulourile se trasfera intr-o tava in care punem apa cu vinul ramas,crenguta de cimbru si usturoiul intreg necuratat.Nivelul apei sa fie la o treime din rulou.Se da la cuptorul incins dinainte,la foc mic,40 de min.

Se scoate ,se desface folia si se lasa le scurs si la racit.Cand este rece se feliaza.

Servire:

Este un antreu rece,o alternativa la salam la mesele festive.Mai poate fi consumat incalzit cu un sos dulce picant.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise