Ardeii capia sunt umpluti cu branza cu verdeata, cum se face de obicei.
Carnea tocata se amesteca cu o ceapa tocata marunt , 2 oua si sare. Pe o foaie de copt se presara strat gros de seminte de susan. Se intinde carnea, se pun ardeii (ca in poza), apoi se ruleaza cu ajutorul foii de copt, avand grija sa acoperiti bine cu susan.
Se impacheteaza in hartie.
Se coace in cuptor la 250 C, aproximativ o ora. Se despacheteaza se unge cu smantana si se mai coace pana se rumeneste, se pun la copt si rosii taiate in jumatate dupa dorinta.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii